Søk på nettsiden

Infoland

Norges største tjeneste for eiendomsinformasjon.

Er du eiendomsmegler, takstmann, advokat eller ansvarlig prosjekterende på et byggeprosjekt? Uansett hvilken bransje du tilhører – Infoland tilbyr eiendomsinformasjon fra nærmere 350 leverandører, herunder de fleste av landets kommuner og borettslag.

Med et tastetrykk får du tilgang på all informasjon du trenger – raskt og enkelt.

 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kommuner

Ambita Infoland formidler informasjon fra over 290 kommuner. Bli leverandør hos oss!

Bedriftskunder

Du kan få Ambita Infoland som abonnementstjeneste, eller integrert direkte i ditt selskaps IT-system. Bli bedriftskunde hos oss!

Privatkunder

Søk og finn eiendomsinformasjon. Betal med bankkort – raskt og enkelt!

Hva kan jeg bestille på Infoland?

3D-modeller

Planlegg prosjektet ditt i 3D!

Meglerpakker

Sammen med Norges Eiendomsmeglerforbund har vi satt sammen komplette meglerpakker som forenkler og effektiviserer hverdagen for eiendomsmeglere. Her kan du enkelt hente ut all lovpålagt informasjon som kreves i forbindelse med salg av bolig – alt på ett sted.

Kart

Infoland gir deg tilgang til et bredt spekter av kartprodukter. Her finner du det største utvalget av kart fra norske kommuner.

Utskrift fra Matrikkelen

Matrikkelutskriften gir oversikt over all teknisk informasjon som er registrert på en eiendom. Registrer deg på Infoland og søk enkelt opp eiendommene.

Grunnboksutskrift

Hvis du vil ha en oversikt over alt som er tinglyst på en eiendom kan du bestille en grunnboksutskrift på Infoland. Der søker du enkelt opp eiendommen, og får tilsendt en liste som stikkordsmessig gir deg en oversikt over de tinglyste dokumentene, hvilken dato de ble tinglyst og hvilket dokumentnummer de har.

Borettslag- og Sameieinformasjon

På Infoland kan du enkelt søke opp og få tilgang på informasjon om borettslag og sameier.

«Infoland er et viktig verktøy for meg i meglerhverdagen. Jeg finner enkelt det jeg trenger av kommunal- og eiendomsinformasjon.»

  • Lena Axelsson, Aktiv Eiendomsmegling

Bli kunde

i dag

24 13 35 50

ring oss

Skriv

til oss