Skip to content
iStock-1361690416

Privatpersoner

Få tilgang til dokumentasjon knyttet til din bolig. Kanskje du trenger naboliste i forbindelse med en byggesak? Søk i eiendomsregisteret og bestill den informasjonen du trenger.

  • Nabolister til nabovarsling før en byggesak
  • Plantegninger og kart
  • Grunnboksutskrifter
  • Kopi av tinglyste dokumenter knyttet til en eiendom
  • Dokumenter til bruk ved eiendomssalg
  • Servicehefte for boligen på Boligmappa.no

Enkel tilgang til eiendomsinformasjon på Infoland

Norges største kilde til eiendomsinformasjon. Her er alt samlet på ett sted. Få tilgang til opplysninger innen eiendom, kart-, vei- og plandata. Raskt og enkelt. Informasjonen sendes direkte på e-post. Noen kommuner har ikke digitalisert informasjonen, og da sender vi per post. Vi samarbeider med de fleste kommuner og eiendomsselskaper i Norge.

Kontroll og oversikt over viktig dokumentasjon om din bolig

Hos Boligmappa finner du viktig dokumentasjon på arbeid som er utført av kvalifiserte håndverkere på din egen bolig. Du kan også legge til egne dokumenter, bilder og kvitteringer.

Muligheter

Online bestilling Søk direkte i eiendomsregisteret på eiendom. Søk på adresse eller matrikkelnummer og bestill den informasjonen du trenger.
Rask levering Informasjonen sendes direkte på e-post. Noen kommuner har ikke digitalisert informasjonen, og da sender vi per post. Vi samarbeider med de fleste kommuner og eiendomsselskaper i Norge.
Betal med kort

Betaling ved utsjekk med bankkort eller vipps.

 

Har du spørsmål?