Skip to content
iStock-1160036843

Eiendomstech

Vi samarbeider med Startups og tech-selskaper som bruker strukturerte eiendomsdata inn i nye løsninger. Vi er eksperter på integrasjoner og strukturerte eiendomsdata til bruk i en rekke ulike tjenester.

  • Smarte APIer
  • Sikre driftstjenester
  • Support og kundesenter

Løsninger som bidrar til digitalisering av bolighandelen

Vi er lidenskapelig opptatt av å bygge gode kundeopplevelser, og har en innovativ tilnærming for bruk av teknologi og data for å digitalisere bolighandelen. Gjennom mange år har vi bygget et sterkt teknologimiljø med en unik kultur, og jobber kontinuerlig med å være best mulig rigget for fremtidens mange utfordringer og muligheter. Gjennom egne startups – eller sammen med eksterne teknologimiljøer er vi med å skape nye løsninger for smidig samhandling i eiendomsmarkedet.

API og utvikleropplevelse

Gode APIer, dokumentasjon og utvikleropplevelse forenkler integrasjoner og tiden som går med til å sy sammen systemer. Det skal være gøy å jobbe med våre API! Det krever at vi forstår prosessene som våre tjenester inngår i og hvordan vi kan støtte kunden sine utviklere best mulig. Det er viktig for oss å levere stadig bedre APIer, og vi jobber kontinuerlig med strømlinjeforming av APIer, onboarding, utviklerportal og teknisk dokumentasjon.

Data og innsikt

Vi har i flere tiår samlet store datamengder om eiendomsmarkedet i Norge, og gjennom våre partnere og leverandører har vi tilgang til uante datamengder med uforløst potensiale.  Vi intensiverer fortløpende arbeidet med å raffinere og utnytte vår datainnsjø som samler mange spennende datakilder. På plattformsiden fokuserer vi mye på AWS sine datastack, med stikkord Lake Formation, Glue/Spark, Kinesis og Redshift; og for innsik Athena, Grafana, Quicksight og PowerBI. Vi jobber også med tjenester basert på maskinlæring, blant annet for verdiestimering av bolig, tolkning av reguleringsplaner, og automatisk generering av boligprospekter.

IT drift og Infrastruktur

Våre tjenester utvikles og forbedres non-stop. Da må vi ha muligheter for å legge ut nye features uten at det påvirker driften. Derfor er det avgjørende med pålitelig infrastruktur og systemer som gjør oss bidrar til at vi kan jobbe smidig og produktivt. Vår infrastruktur og dataplattform kjører i AWS og er mye basert på open source som PostgreSQL og Linux, med en økende fokus på Kubernetes og Serverless. DevOps er en selvfølge hos oss, og alt instrumenteres i kode, med verktøy som Puppet og Terraform. Vi kjører også en kontinuerlig driftsoperasjon og overvåking med state of the art verktøy fra bl.a. AWS, Atlassian, Elastic, Grafana og InfluxData.

Har du spørsmål?