Skip to content
Grønne bygg

Digital Byggesøknad

Komplett løsning for ansvarlig søker for nabovarsling og byggesøknader

Fellestjenester BYGG Fellestjenester BYGG er en digital regelverksplattform som kontrollerer og sender inn byggesøknader til riktig kommune. Dermed blir det enklere for søkeren å levere komplette byggesøknader. Fellestjenester BYGG er utviklet av Direktoratet for byggkvalitet.
Hvordan komme i gang? Opprett gratis bruker på byggesøknaden.no. Dersom du trenger veiledning kan du ta kontakt med vår support
Hvor ofte har dere webinarer? Byggesøknaden kjører webinarer med jevne mellomrom. Det siste året (2023) har vi hatt webinarer ca 1 gang i måneden. 
Utvikling

Vi jobber konstant med å være optimale for å møte morgendagens problemer og potensiale. Motivasjonen vår er å gjøre byggesaken enklere og raskere ved å spare tid og penger. 

Raskere og enklere byggesøknader

Norconsult Digital og Ambita utviklet Byggesøknaden.no for å heve kvaliteten i byggeprosjekter ved å gi verdiskapning og tidsbesparende prosesser for næringen og kommunene.

Byggesøknaden.no er et web-basert verktøy som hjelper deg å sende inn søknader til kommunen. Det er gratis å opprette konto og bli kjent med løsningen. Du betaler kun for faktiske innsendte søknader.
Se hva som inngår i oppstart her.

iStock-1401816443

Webinarer

Lær mer om hvordan du kan komme i gang med digitale byggesøknader. Sett av 30 minutter og få en introduksjon av våre eksperter.
Webinar
Vil du vite mer om våre Byggesøknaden.no?

Ta kontakt med Dag Øyvind Lien og Petter Skotvold

Skjermbilde 2024-01-10 kl. 12.52.52