Skip to content
IMG_2362

Karriere i Ambita

Ambita er et ledende kompetansehus med mange karrieremuligheter for deg som er opptatt av teknologi, data og tjenesteutvikling. I 2021 ble Ambita en del av Sikri Gruppen, noe som har gjort vårt fagmiljø enda større. Gruppen består av selskapene Sikri, Ambita, Metria, Boligmappa og Hjemla. Totalt er vi 270 ansatte fordelt på lokasjoner i Norge og Norden. Velger du Ambita, velger du også å bli del av et ledende nordisk tech-miljø med store ambisjoner!

 

Ledige stillinger

Vi utlyser ledige stillinger jevnlig. Sjekk vår HR portal for aktuelle stillinger i Sikri Gruppen. Du kan også sende oss en åpen søknad. Mer informasjon i vår HR portal: Se ledige stillinger og søk her.

Svein Magne Granheim

"Jeg har vært i Ambita i 14 år og i hele denne perioden har jeg tilegnet meg flere nye utfordringer med spennende oppgaver. Digitalisering av eiendomsbransjen er en viktig samfunnsoppgave og jeg er glad for å være en del av denne reisen. Ambita har en fin kombinasjon av yngre og noen litt eldre ansatte, noe som gir en fin dynamikk og læring på tvers. Mitt hovedansvar er å få inn produkter i vår portal Infoland som vi kan tilby videre til våre kunder.I hele perioden jeg har vært i Ambita har jeg hatt spennende arbeidsoppgaver og veldig gode kollegaer. På en positiv måte har dette gitt meg fine utfordringer og det er én av grunnene til at jeg har vært hos samme arbeidsgiver i 14 år."

Svein Magne Granheim

Rikke Haga

"Reisen min i Ambita startet allerede i studietiden da flere muligheter åpnet seg etter å ha vært trainee i et meglerselskap. Med åpne armer tok de i mot en 23-åring som var fersk fra skolebenken, og den yngste ansatte i selskapet den gangen. I løpet av 4 år har jeg vært innom 3 forskjellige avdelinger for å bygge kompetanse og kunnskap - Som igjen har ført til rollen jeg har i dag med å være et ledd mellom oss og eiendomsmeglerne. Ambita har utrolig mye å by på, noe som gjenspeiler grunnen til at ansatte blir værende så lenge. Fra mitt perspektiv blir man aldri ferdig utlært, så her vil det alltid være mulig å ta fatt på noe nytt."

Rikke Haga

Mehdi Soufifar

" Jeg har vært i Ambita i 3 år og trives veldig godt med det. Da jeg startet i Ambita var Norge preget av corona-pandemien og det bød på noen utfordringer. Pandemien rammet eiendomsmarkedet helt i starten, men likevel reiste Ambita seg opp. Dette har vært en jobbreise full av spennende prosjekter i fire ulike team og avdelinger. Jeg har fått et nettverk av spennende og dyktige mennesker som tror på produktene vi produserer i selskapet. Merker godt at menneskene i selskapet bryr seg om at vi sammen skal lykkes. 

Som en data scientist/engineer har mitt hovedansvar vært å tilgjengeliggjøre data til kollegaer og kunder, samt utforske videre eiendomsdata i Amibta."

mehdi2

Vår kultur

Det er kulturen og menneskene som skaper de gode løsningene. Både hjerte og hjerne må til for å skape de beste tjenestene!

Slik har vi det hos oss:

  • Plassen din: Vi har gjort klar en pult der du sitter sammen med teamet ditt. Vi ordner det du måtte ønske av utstyr.

  • Fantastisk lunsj: Fra 11 og utover serveres dagens lunsj. Vi  har prisvinnende kantiner både i Oslo og Bergen. Varm mat, kald mat eller rask mat; valget er ditt.

  • Klare mål: Du vil stifte bekjentskap med OKRs, en måte å arbeide på som vi deler med Google, Twitter, LinkedIn. Kolonial og Uber.

  • Engasjement: Høyt aktivitetsnivå også utenfor arbeidstid. Engasjerte og kloke kollegaer arrangerer og bidrar til fagkvelder, meetups og konferanser. Lokalene våre er svært egnet til å avholde slike events.

  • Status og strategi: Vi samles alle jevnlig for å oppdatere hverandre på status og sammen finne de viktigste fokus- og satsningsområder i tiden fremover.

  • Åpenhet og deling: Vi samarbeider i åpne, demokratiske verktøy som Slack, Confluence og Workplace, og streamer det meste av presentasjoner. Slik har du oversikt over hva andre gjør, og det blir mindre e-post og møter.

  • Kompetanse: Vi setter av 10% av tiden til kompetansebygging, og har jevnlig avsatte studiedager og teknologidager der vi deler ting vi har lært, demonstrerer noe vi har laget eller tar inn eksterne foredragsholdere i en uformell setting.

  • Full tillit: Du styrer selv din arbeidsdag, kompetanseplan og faglige ambisjoner. Dette får vi til med tillitsbasert ledelse, månedlig 1-til-1, og klokketro på at vi alle er voksne mennesker med sunn fornuft.

 

Spørsmål om karriere i Ambita?

Kontaktperson for HR spørsmål:
Anny Margrethe Bratterud
E-post: amb@ambita.com
Telefon: 957 53 934

Få nyhetsbrev én gang i måneden

Hold deg oppdatert på nye funksjoner og utvikling av nye tjenester fra Ambita