Skip to content
Karttjenester

Karttjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av karttjenester

Hvordan ønsker du informasjonen? Vi tilbyr informasjonen slik du vil ha den. Bestill informasjon på nett, eller ta kontakt med oss for å høre om mulighet for andre løsninger tilpasset deres behov.
Hvor kan du bestille enkelt og raskt?

Her kan du bestille karttjenester direkte gjennom Infoland.

Hva kan du bestille? Du kan bestille kartdata, 3D-modeller og annen kartinformasjon direkte på nett og få det levert i løpet av minutter eller timer - avhengig av hva du trenger.
Vi kan eiendomsdata! Vi har lang erfaring og ekspertise innen områder som, kart, tinglysing, eiendomsregisteret, matrikkel, grunnbok og mye mer.
Norges beste support Hyggelig og tilgjengelig kundesupport som hjelper deg med å løse det meste. Knyttet til dyktig 2. linjesupport for de vanskelige fagspørsmålene.

Trenger du kartdata?

Kartdataene du får på Infoland er svært detaljerte. Du får tak i komplette 3D-modeller av terreng, bymiljø, solforhold og omkringliggende vegetasjon. Ved å bruke smarte eiendomsdata som dette du effektivisere arbeid med BIM og 3D-visualisering vesentlig.

Prisøkning på digitale kartprodukter
Kartverket øker sine priser med 25% på geodataprodukter (FKB, ortofoto, WMS-tjenester) fra 1.1.2024. Det vil derfor bli en større prisøkning enn vanlig på de fleste digitale kartprodukter i Infoland fra nyttår. Prisøkningen vil kunne variere fra produkt til produkt.

Digitalt kart

Totalpakke for eiendomsutviklere

Dersom du jobber med eiendomsutvikling og trenger en totalpakke med karttjenester og eiendomsinformasjon har vi et verktøy som er laget for eiendomsutviklere.

Du kan benytte søk - og filter funksjoner for å finne aktuelle tomter og områder.
Kartet i midten vil vise deg alle treff på søket, og du kan navigere deg rundt og
legge på kartlag, bytte bakgrunnskart eller skifte kartmodus fra 2D til 3D. 

Les mer her

PropFinder
Mer informasjon

Karttjenester for Oslo

  • Du kan enkelt bestille ortofoto/flyfoto og 3D-modeller også for Oslo. Leveransene er automatisert slik at du mottar bestillingen raskere.
  • Enklere bestilling av mange ulike kartformater - du får alt i en bestilling.
  • Manuelt arbeid er ikke nødvendig som for eksempel å få frem koordinater, rutenett og tekster.
  • Bedre søkefunksjonalitet via kart
Oslo
Ønsker du å vite mer om våre karttjenester?

Ta kontakt med Dag Øyvind Lien og Petter Skotvold

Skjermbilde 2024-01-04 kl. 11.37.20

Dag Øyvind Lien og Petter Skotvold hjelper deg med det du skulle lure på. Fyll inn skjema og ta en uformell prat med oss.