Søk på nettsiden

Nyhet for eiendomsmeglere: Infoland har full dekning av meglerpakken i hele Norge

Publisert 07.05.2020 av Marit Lund

Del denne siden

Veldig mange eiendomsmeglere bestiller sine Meglerpakker på Infoland, og Ambita har avtale med de fleste kommuner om digitale leveranser. Nå garanterer vi full dekning.

Vår ambisjon er at du som eiendomsmegler skal få en enklere hverdag gjennom gode, digitale tjenester og oppdaterte eiendomsprodukter. Vi har tett samarbeid med de fleste kommuner og andre leverandører av eiendomsinformasjon for å få til dette.

Likevel er det noen kommuner som fortsatt har manuelle prosesser eller tilbyr eiendomsinformasjonen på andre måter. I praksis gir dette mer-arbeid for eiendomsmegleren, da dokumentasjonen må innhentes flere steder, gjerne manuelt, og gjerne på en tungvint måte.

Full dekning gjør det enklere for eiendomsmegleren

Ambita tilbyr nå leveranse-garanti av Meglerpakken på Infoland. Det betyr at Meglerpakken er tilgjengelig fra alle landets kommuner, uansett kommunegrense og eiendomstype. Dette er spesielt gledelig for alle meglere som jobber på tvers av kommuner som har ulike løsninger.

– For EiendomsMegler 1 Nord Norge som har kontorer fra Brønnøysund i Sør, Hammerfest i nord og Kirkenes i vest, er det en kjempestor fordel at vi kan bestille meglerpakken fra alle kommuner igjennom Infoland.  Dette forenkler meglernes hverdag, tidsbesparende i og med at alle dokumenter havner rett inn på sak tilpasset vårt meglersystem, fra en- og samme leverandør»

– Noel Pedersen, fag- og systemansvarlig i Eiendomsmegler 1, Nord-Norge

Ambita innhenter informasjonen

-Med full dekning på Infoland, betyr det at markedet får levert alle leveranser digitalt fra oss, uansett hvilket system og løsning kommunen har. I praksis betyr dette at vi gjør jobben for eiendomsmegleren og innhenter informasjonen i de tilfeller der kommunen ikke har digitale leveranser, forklarer Maria Strand sjef for eiendom-segmentet i Ambita.

-Digitaliseringsgevinsten vil komme eiendomsmeglerne tilgode, forklarer Maria videre. Vårt mål er at markedet skal oppleve å få heldigitale informasjonstjenester uavhengig av hvordan kommunene er organisert på dette området.

Infoland er størst på eiendomsinformasjon i Norge, og er den viktigste kilden til meglerinformasjon ved kjøp og salg av eiendom. Infoland er integrert informasjonskilde i meglernes fagsystemer, og man kan bestille informasjon direkte på Infoland.no.

For mer informasjon, kontakt Maria Strand, mst@ambita.com eller Odd Inge Olsen, oio@ambita.com.

Les forrige Les neste