Søk på nettsiden

Tilbyr bedre meglerpakker med full dekning over hele landet

Publisert 07.05.2020 av Marit Lund

Del denne siden

Infoland nyhet: Meglerpakken er nå tilgjengelig fra alle landets kommuner, uansett kommunegrense og eiendomstype. Dette er spesielt gledelig for alle meglere som jobber på tvers av kommuner som har ulike systemløsninger.

Ambita garanterer nå full dekning av meglerpakken ved bestilling via Infoland. Det betyr at eiendomsmeglere får bestilt sine meglerpakker på Infoland – uansett hvor i landet man skal selge eiendommen.

– Vi har sett et behov hos eiendomsmeglerne til å forenkle tilgangen på meglerpakken ytterligere. Selv om Infoland har bred dekning i hele Norge, er det likevel noen mindre kommuner som ikke har digitalisert sine tjenester. Dette har betydd merarbeid for eiendomsmeglerne, spesielt de som jobber på tvers av kommunegrenser med ulike systemer. I mange tilfeller må informasjonen innhentes flere steder, gjerne manuelt og på en tungvint måte, forklarer Maria Strand, sjef for eiendomssegmentet i Ambita (på bildet).

Full dekningsgaranti

Med full dekningsgaranti ønsker Ambita å gjøre det enklere og raskere for eiendomsmegleren å skaffe seg nødvendig informasjon. Megleren skal slippe å forholde seg til hvordan kommunene håndterer sin eiendomsinformasjon. Alle leveranser vil nå være digitale, uansett hvilket system og løsning kommunen har.

I praksis betyr dette at Ambita gjør jobben for eiendomsmegleren og innhenter informasjonen i de tilfeller der kommunen ikke har digitale leveranser.

– Digitaliseringsgevinsten i dette tilfelle vil komme eiendomsmeglerne til gode, forklarer Maria Strand.

Dette er gode nyheter for mange meglerkjeder som opererer over store områder. Noel Pedersen i Eiendomsmegler 1 kjeden ser mange fordeler ved at all informasjon er digitalisert og tilgjengeliggjort i fagsystemet. Han er fag- og systemansvarlig i meglerkjeden.

– For Eiendomsmegler 1 Nord-Norge, som har kontorer fra Brønnøysund i Sør, Hammerfest i nord og Kirkenes i vest, er det en kjempestor fordel at vi kan bestille meglerpakke fra alle kommuner igjennom Infoland.  Dette forenkler meglernes hverdag, og er tidsbesparende i og med at alle dokumenter havner rett inn på sak tilpasset vårt meglersystem, forteller han.

Meglerpakke fleX – en forbedret versjon av meglerpakken

I tillegg til å garantere digitale leveranser av meglerpakken har Ambita jobbet med videreutvikling av selve meglerpakken i samarbeid med NEF og andre sentrale bransjeaktører. Meglerpakke fleX ble introdusert til markedet for ca. 6 måneder siden, og har blitt godt mottatt hos eiendomsmeglerne. Den nye meglerpakken er bedre tilpasset eiendommen som skal selges, og gir eiendomsmegleren bedre kontroll på hva man bestiller.

Meglerpakke fleX er rett og slett en forbedret versjon av meglerpakken, forklarer Maria Strand.

Meglerpakke fleX introduseres til Krogsveen meglerkontor i Ålesund.

– Vi ønsket å gi eiendomsmegleren bedre oversikt over pris og innhold i meglerpakken. Når du velger Meglerpakke fleX i Infoland kan du bestille den klassiske meglerpakken, men du får også mer tilpasset informasjon og veiledning underveis under bestillingen. Du får oversikt over flere relevante produkter som er tilknyttet eiendommen som skal selges, blant annet oversikt over registrerte servitutter.  Du får med andre ord mer fleksibilitet til å velge hva som er beste produktsammensetning til den spesielle eiendommen som skal selges. Vi håper denne tjenesten vil være et verdifullt bidrag i en ellers travel meglerhverdag, avslutter hun.

For mer informasjon, kontakt Maria Strand, mst@ambita.com eller Odd Inge Olsen, oio@ambita.com.

Les forrige Les neste