Skip to content
Bygning i Oslo

Eiendomsinformasjon

Ambita er spesialisten på eiendomsinformasjon og geografiske data

Hvordan ønsker du informasjonen? Vi tilbyr informasjonen slik du vil ha den. Bestill informasjon på nett, eller ta kontakt med oss for å høre om mulighet for automatiserte og integrerte løsninger.  
Hvem bruker eiendomsinformasjon fra Ambita? Bank og finans: lånesaksbehandling, risikovurdering, verdiestimering, oppdatering av portefølge og analyse
Eiendomsmegler, byggesakskyndig og advokat: kjøp og salg av bolig, skifteoppgjør og arv, konkursbehandling og taksering
Annet: offentlig, eiendomsutvikling og media
Tilgjengelig for integrasjon i eget fagsystem Få full tilgang til eiendomsinformasjon fra Ambita direkte i systemene du allerede benytter.
Webportal Ambita står bak Infoland – Norges største portal for eiendomsinformasjon. Søk og bestill direkte, eller inngå abonnementsavtale med oss. 
Rapporter og uttrekk Bygningsinformasjon, omsetningsrapporter eller hjemmelshavere? Behovet for eiendomsdata er forskjellig, Ambita gir deg svarene her.
Vi kan eiendomsdata! Vi har lang erfaring og ekspertise innen områder som, kart, tinglysing, eiendomsregisteret, matrikkel, grunnbok og mye mer.
Norges beste support Hyggelig og tilgjengelig kundesupport som hjelper deg med å løse det meste. Knyttet til dyktig 2. linjesupport for de vanskelige fagspørsmålene.

Eiendomsregisteret

Eiendomsregisteret har informasjon om alle eiendommer og borettsandeler i Norge. Søk opp eiendommen, og bestill informasjon fra Eiendomsregisteret på Infoland.no Eiendomsregisteret gir tilgang til all tinglyst informasjon fra grunnboken, samt teknisk informasjon fra matrikkelen. Vi har flere kilder som er sammensatt i vårt register. Ta kontakt med oss, så tilpasser vi ditt behov. 
Eiendomsregister
My project-8 (16)

Integrasjoner

Veiledninger, dokumentasjon, API-referanse og kodeeksempler for raskt å komme i gang med tjenestene våre. For å holde deg oppdatert på nye data og nye muligheter oppdaterer vi det dette her med jevne mellomrom. 

Hvis du ikke finner det du leter etter eller hvis du har spørsmål/innspill til hvordan vi kan forbedre oss, vennligst kontakt oss. 

 

Vil du vite mer?

Ta kontakt med vår salgssjef Mads Martin Torp

Skjermbilde 2024-01-10 kl. 13.06.34