Søk på nettsiden

Ambita og Knowit starter teknologisamarbeid

Publisert 22.10.2019 av ambita

Del denne siden

Hjelper banker med å heldigitalisere boligfinansieringen

Mange av dagens låneprosessløsninger er komplekse og utviklet med hensyn på et stort antall mennesker som jobber med å skrive informasjon inn i systemet. Den tid er nå forbi!

Både Knowit og Ambita er kjent for å utvikle smarte og brukervennlige teknologier med sluttkunden i fokus. Nå skal de samarbeide for å gjøre det både sikrere, enklere og raskere å gjennomføre bolighandel ved hjelp av sikre datakilder, komplekse integrasjoner og åpne plattformer. Systemet de jobber på er teknologiplattformen Dploy.

«Vi ser at mange banker er på utkikk etter modulbaserte løsninger som er ferdig utviklet og raske å sette i drift. Disse løsningene kan hjelpe bankene med å legge til rette for økt grad av selvbetjening»

Monica Jacobsen, forretningsutvikler Ambita

Mange banker sitter i dag på en rekke systemer som har gjennomgått endringer for å dra nytte av muligheter som strukturerte data og nyere teknologi åpner for. Likevel opplever vi at de har med seg «legacy» fra tidligere tankesett som hindrer kundene deres i å automatisere og legge til rette for selvbetjening. Det er her vi kommer inn.

Når selskapene nå jobber tettere sammen vil teknologiplattformen Dploy gjøre det mulig å dekke alle kredittbehov ved hjelp av en moderne og tilpasningsdyktig programvare som kan implementeres med alle eksisterende banksystemer, både på front og kjerne.

Ambita sitter i dag på et unikt og sammensatt datagrunnlag og har spisskompetanse på eiendomsdata og åpne plattformer. Selskapet drives av en visjon om å gjøre eiendomsmarkedet både åpnere og sikrere. I kombinasjon med teknologiplattformen Dploy fra Knowit er det mulig å automatisere søknadsprosesser ved hjelp av en moderne, modulær og tilpasningsdyktig programvare. Dploy heldigitaliserer prosessen fra lånebehov til utbetaling.

Knowit er kjent for å kombinere strategisk forståelse med teknologisk lidenskap og kreative løsninger som skaper digitale muligheter og langsiktig verdi for sine kunder.

Ambita er et teknologiselskap som i dag leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet. De står bak flere sentrale løsninger som sikrer en effektiv og åpen bolighandel i Norge. Mange tusen brukere benytter Ambitas tjenester hver dag i forbindelse med boligsalg eller byggeprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og kunder utvikler Ambita løsninger som gjør arbeidshverdagen enklere og mer effektiv for brukeren.

Kontaktinformasjon:

Jan Georg Lehmann, Knowit, e-mail: jg@knowit.no

Monica Jacobsen, Ambita, e-mail: mja@ambita.com

Les forrige Les neste