Søk på nettsiden

Infoland – bidrar til brannforebygging

Publisert 28.01.2016 av ambita

Del denne siden

– Stadig flere brannvesen leverer informasjon om pipe, ildsted og fyringsanlegg via Infoland. – Det bidrar til brannforebygging, sier Jan Espeseth, leder i feierseksjonen i Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS.    

– Etter at vi ble leverandør i Infoland, mottar vi flere henvendelser enn før. Det betyr at vi når ut med flere av rapportene som vi skriver, sier Jan Espeseth.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS er blant de nyeste leverandørene i Infoland, og er meget fornøyd med avtalen.
– Gjennom Infoland gjelder den samme rutinen for leveranse til alle eiendomsmeglere, uavhengig av hvor de kommer fra. Det gjør hverdagen vår mye enklere, sier Jan Espeseth.

Automatiserte tjenester
Produktene som brann- og feievesenet leverer er koblet sammen med Eiendomsmeglerpakken i Infoland. Hver gang det bestilles en meglerpakke til en eiendom, går det samtidig en bestilling til brannvesenet. Infoland virker også sammen med bransjesystemet Datamann. Det gjør det enda enklere for brann- og feievesenet når de skal levere opplysninger.

Forventer flere leverandører i 2016
Per i dag har Ambita registrert cirka 20 leverandører fra brann- og feievesenet. Ambita tror at flere vil få et behov for et strukturert leveringssystem som Infoland i året som kommer.

– 1. januar 2016 ble det innført nye krav til boligsalgsrapporter. Det medfører at flere vil etterspørre informasjon fra brann- og feievesenet, og skape et behov for et fleksibelt og effektivt system som Infoland, sier Tor Trøan, leverandøransvarlig i Ambita.

 

Les forrige Les neste

Kontakt

ambita
support@nettmaker.no

Relaterte artikler