Søk på nettsiden

Privatpersoner

Få tilgang til dokumentasjon knyttet til din bolig. Kanskje du trenger naboliste i forbindelse med en byggesak? Søk i eiendomsregisteret og bestill den informasjonen du trenger.

  • Nabolister til nabovarsling før en byggesak
  • Plantegninger og kart
  • Grunnboksutskrifter
  • Kopi av tinglyste dokumenter knyttet til en eiendom
  • Dokumenter til bruk ved eiendomssalg
  • Servicehefte for boligen på Boligmappa.no

Online bestilling

Søk direkte i eiendomsregisteret på eiendom. Søk på adresse eller matrikkelnummer og bestill den informasjonen du trenger.

Rask levering

Informasjonen sendes direkte på e-post. Noen kommuner har ikke digitalisert informasjonen, og da sender vi per post. Vi samarbeider med de fleste kommuner og eiendomsselskaper i Norge.

Betal med kort

Betaling ved utsjekk med bankkort eller vipps.

Enkel tilgang til eiendomsinformasjon på Infoland

Norges største kilde til eiendomsinformasjon. Her er alt samlet på ett sted. Få tilgang til opplysninger innen eiendom, kart-, vei- og plandata. Raskt og enkelt.

Bestill på Infoland

Kontroll og oversikt over viktig dokumentasjon om din bolig

Hos Boligmappa finner du viktig dokumentasjon på arbeid som er utført av kvalifiserte håndverkere på din egen bolig. Du kan også legge til egne dokumenter, bilder og kvitteringer.

Sjekk din boligmappe

Nabolister Eiendom

Nå kan både profesjonelle og private bestille informasjonen om hvem som eier eiendommene direkte på nett. I stedenfor å bruke tid på å bestille nabovarslingslister manuelt fra din lokale kommune, kan du enkelt bestille det du trenger på Infoland.

Utskrift fra Matrikkelen

Matrikkelutskriften gir oversikt over all teknisk informasjon som er registrert på en eiendom. Registrer deg på Infoland og søk enkelt opp eiendommene.

Grunnboksutskrift

Hvis du vil ha en oversikt over alt som er tinglyst på en eiendom kan du bestille en grunnboksutskrift på Infoland. Der søker du enkelt opp eiendommen, og får tilsendt en liste som stikkordsmessig gir deg en oversikt over de tinglyste dokumentene, hvilken dato de ble tinglyst og hvilket dokumentnummer de har.

Hvem eier eiendommen?

Skal du sende nabovarsel til eierne av naboeiendommen, eller trenger du informasjon om nærliggende boligområder?

Bli kunde

i dag

24 13 35 50

ring oss

Skriv

til oss