Skip to content
Caroline Enge Jørgensen Sep 11, 2023 3:16:46 PM 1 min read

Ambita Infoland i ny drakt

Få det du skal ha, raskt og enkelt gjennom nye Infoland 
Vi har tilrettelagt for en mer brukervennlig bestilling for deg, ved å skreddersy salgsobjektet etter hva du måtte trenge av meglerpakker eller eiendomsinformasjon. Dette kan du fritt justere med mulighet til å legge til eller fjerne elementer.

Det siste året har vi sakte men sikkert introdusert nye Infoland i Vitec Next, og nå er det DNB Eiendom som skal ta den i ibruk. Vårt nye Infoland finner du samme sted som før i Vitec Next under «Marked og Tjenester

Flere forbedringer vil du også legge merke til, blant annet introduksjonen av en kort video som gir et visuelt innblikk i hvordan det nye Infoland egentlig ser ut.

Ingen doble dokumenter:
Problemer med dupliserte dokumenter når man endret navn på dokumentet før det var ferdig med å bli levert, vil ikke lenger oppstå.
Utskrift av grunnbok:
Den nye portalen gir deg mulighet til å få tilgang på aktiv/historisk grunnbokutskrift samt gammel grunnbok.
Innholdsfortegnelse:
Tidligere har du mottatt et automatisk generert dokument fra Ambita "Mottatte dokumenter fra Ambita Infoland" med link til alle levert dokument. I den nye portalen vil kategorien "Diverse" overta for "Salgsoppgavevedlegg", som tidligere var standard med den gamle portalen.

 

Har du spørsmål til den nye Infoland-portalen eller tilbakemeldinger? Ta kontakt med oss her

 

Skjermbilde 2023-09-11 kl. 14.42.20-modifiedDin kontaktperson 
Odd Inge Olsen
E-post: oio@ambita.com
Mob: 920 41 500