Skip to content
Ambita May 16, 2023 7:00:00 AM 4 min read

God 17.mai fra oss i Ambita!

Ja, vi elsker 17.mai! Vi har snakket med flere fra Ambita for å høre hvordan de skal feire nasjonaldagen i år og her er det masse inspirasjon å hente. Noe de setter ekstra stor pris på er fellesskapet og tradisjoner. Det ryktes også om et strålende vær i morgen og det håper vi dere skal ut å nyte!

IMG_0112 2«Jeg elsker 17.mai og synes dette er en av de beste dagene i året. Jeg starter alltid dagen med champagnefrokost med nære venner etterfulgt av en tur til byen. Det er noe med atmosfæren denne dagen. Alle har pyntet seg, det er ofte fint vær og alle får inn for å lage god stemning. Jeg blir også alltid litt rørt når nasjonalsangen spilles og alle er med å synge. Pavlova og is hører selvsagt med!»
- Endre Ristesund, Leder for kundesenteret

«17.mai er en høytidsdag som er viktig å feire. Det gir en egen fellesskapsfølelse, alle er pyntet og glade denne dagen. På 17.mai liker jeg å dra til byen å se på hovedprosesjonen (toget). Det er fint å være i byen å se alle de pyntede folkene og feststemningen som er.

I tillegg pleier jeg å samle familien til rømmegrøt og spekemat på ettermiddagen. Det er spesielt gøy nå når jeg har fått to barnebarn. Unger og 17.mai er alltid kjekt.»
- Mona Andreassen, Produkteier 

Skjermbilde 2023-05-15 kl. 23.00.37«17.mai – den beste dagen i året – som også bare blir bedre og bedre. Man kan vel si at det har vært godt og blandet med tanke på hva man skal finne på, men det slår aldri feil når man er blant sine nære og kjære.

I fjor leide vi bl.a. en seilskute uten å vite om det var interesse for det. 160 personer endte til sjøs i Oslofjorden, og anses som en stor suksess. Vi kjører derfor på med en ny runde i år med noen oppgraderinger basert på lærdom fra året før!»
- Rikke Haga, Key Account Manager 

 

«Jeg er veldig glad i 17.mai og liker godt å stå opp tidlig på morgenen og henge ut flagg.
I tillegg gåimage001 ut å se på togene, se korps spille og møte folk langs veien og føle på stemningen i byen. Det er også en fin dag til å nyte dagen med god mat, masse is og ikke minst være med familie, venner og ta på finstasen. For vår del har alle i familien bunader og det synes jeg er veldig fint.


I år skal jeg spise 17.mai frokost sammen med familien. Frokosten består av pannekaker med is og herlig tilbehør som sjokoladesaus, jordbær og nonstop. På kvelden avslutter vi nok dagen hos gode venner, griller og koser oss i sosialt samvær.»
- Arild Elverum, daglig leder i Ambita

«Jeg eeeelsker 17.mai, men skal ikke feire på en veldig spesiell måte. Vi får besøk av venner fra Tyskland og skal samles med venner for å spise frokost, gå en runde på Løkka og grille på takterrassen til gode venner. Med datter på 2,5 år blir det nok mest fokus på at hun skal få en fin dag.»
- Monica Jacobsen, Områdeleder 

Odd Inge 17.mai«Jeg er stolt av Nordlandsbunaden min som jeg har sydd selv sammen med min mor. Den bruker jeg alltid på 17.mai. Den har jeg hatt med meg i Sydney, på Sjømannskirken i New York og på ski opp til Galdhøpiggen. 

De beste 17.mai minnene har jeg fra Stortorvets Gjæstegiveri i Oslo med venner og Kampen Janitar som kommer og spiller opp til allsang.»
- Odd Inge Olsen, Key Account Manager 

Vi i Ambita ønsker dere en strålende feiring på nasjonaldagen. Håper dere spiser det dere liker best, tilbringer dagen med det som gjør dere glade og nyter finværet i solen.

Hipp Hipp Hurra!