Skip to content
Caroline Enge Jørgensen Mar 2, 2023 2:02:32 PM 2 min read

Hvordan bruke digitale kartdata og 3D-modeller?

Vi inviterte til digitalt seminar med demo torsdag 2.mars kl. 09:00 for å ta dere med på en reise via digitale kartdata og bruk av 3D-modeller. 

Digitale kart og 3D-modeller er veldig i vinden om dagen. Derfor går vi innom PropFinder, en løsning som hjelper deg med å finne eiendommer. Dette kombinerer vi med veldig mange gode datasett som finnes i hele landet. Vi kombinerer digitale kartdata med 3D-modeller med kobling til planregisteret og oppslag i eiendomsregisteret som Ambita er eksperter på. Laserdata, terreng,  vegetasjon og ortofot er også under visning i webinaret. 

Ambita har lang fartstid i eiendomsmarkedet og under dette webinaret tok vi hovedfokuset inn mot eiendomsutvikling. Et House Of Brands med god kompetanse og kvalitet. Hvilke produkter tilbyr vi innenfor de ulike fagområdene for eiendomsutvikling? For å finne, planlegge, søke og bygge har vi en god kombinasjon av tjenester som skal dekke ditt behov som jobber med eiendomsutvikling. 

Se webinar og demo her:

Svein Magne Granheim tar deg med på hele reisen. Hvordan skal du blant annet få tak i spesielle datasett? Mye fokus er satt på Infoland og PropFinder, samt andre gode datasett og kart våre samarbeidspartnere tilbyr gjennom våre tjenester. 

Et IFC-format som blir mye brukt med BIM-modeller. Smelting av GIS og BIM er veldig relevant om dagen. Så kunnskap og bruk av IFC-format er absolutt å anbefale. 

Demoen vil gi deg et godt utgangspunkt i hvordan du kan jobbe videre og viser også til enkle måter å bestille digitale kartdata og 3D-modeller, samt en forklaring på hvordan dette fungerer i bakkant. 

 


 

Har du spørsmål tilknyttet webinaret eller PropFinder?
Ta kontakt med Petter Skotvold, psk@ambita.com og 99 31 46 81