Skip to content
Caroline Enge Jørgensen May 12, 2023 1:33:14 PM 2 min read

Ambitas utviklere seiret under AWS GameDay

I år deltok våre flinke utviklere på AWS GameDay som ble arrangert i Stockholm. GameDay er en samarbeidslæringsøvelse som tester ferdigheter i å implementere AWS-løsninger for å løse problemer i den virkelige verden i et gamifisert, risikofritt miljø. En helt praktisk mulighet for tekniske fagfolk til å utforske AWS-tjenester og gruppesamarbeid.

iStock-1314099040

Konferansen sin tilnærming er et ukonvensjonell læringsformat sammenlignet med andre læringsformater. Tvetydighet og ikke-preskriptiv veiledning gir team fleksibilitet til å tenke kreativt mens de navigerer i en lang rekke tekniske utfordringer. 

Ambita stilte med to team under denne konferansen og begge teamene havnet på pallen. Vi har et eget team på Infoland som besto av  Ole Berg, Jo Dybdal, Andris Nolendorfs, Alexander Bøhler, Tuan Minh Nguyen, Stian Hauge, Jan Alfred Hegg og Erik Martin Svee.

IMG_0566 

I tillegg stilte vi med et annet team fra Ambitas tekniske plattform team bestående av Dennis Hernando Knudsen, Philippe Haavik og Jarl Totland. 

Begge teamene sier de fikk med seg lærerike talks under konferansen og deltok med glans på AWS Gameday. De ble utfordret med en rekke oppgaver og skulle løse disse oppgavene ved hjelp av AWS sine tjenester på bare 90 minutter.

Denne konkurransen er arrangert på et internasjonalt nivå og er bestående av land fra hele verden. Teamet Infoland kom på 2.plass i verden og teknisk plattform team eller "Guardrail Gangsters" kom på første plass med drøye 200 poeng mer. 

image (2)


saOwsqtw"Dette er utrolig kult for oss i Ambita og vi kunne ikke vært mer stolte av utviklerne våre. Det overrasket ikke meg at de skulle ta en sånn seier. Meget gøy at andre også får se hvor flinke utviklere vi har i Ambita" 
- Arild Elverum, Daglig Leder i Ambita 

Nå er plattform teamet kvalifisert for neste runde og har en potensiell mulighet til å konkurrere videre i finalen i USA.