Skip to content
Caroline Enge Jørgensen Nov 11, 2023 3:52:15 PM 3 min read

Fra eiendomsmegler til teamleder i tech-selskap

Fra 2015 til 2018 utforsket Endre Ristesund eiendomsmegling gjennom studiene sine ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Som nyutdannet eiendomsmegler var han klar til å sette sitt preg på eiendomsbransjen. Etter kort tid i sin første jobb, fikk Endre en voksende interesse for bransjen. Med tiden kom dog en lengsel etter administrative utfordringer, og dette ledet ham til å skifte arbeidsplass til Ambita.

 

Skjermbilde 2023-11-10 kl. 14.16.44"Eiendomsbransjen har alltid fascinert meg, men ønsket å gå utenfor boksen av tradisjonell eiendomsmegling. Til tross for skiftet, var det vesentlig for meg å beholde forbindelsen med denne bransjen, men i en annen rolle." 
Endre Ristesund, teamleder for salg, kunde- og meglerstøtte i Ambita

 

Stort pågangsmot
Tilpasning til sin nye rolle i Ambita, med fokus på administrative oppgaver, meglerstøtte, og tekniske løsninger, gikk raskt for Endre. Det gav mersmak å ta på seg enda mer ansvar. Derfor tok Endre sin nærmeste leder til side for å høre om det var mulig å få mer ansvar, noe som ble tatt godt imot.


"Til å begynne med trodde jeg ikke at jeg ville hoppe inn i en lederrolle så raskt, men jeg har alltid hatt glede i å støtte andre til å oppnå suksess. I min nåværende rolle er det en prioritet for meg at mitt team finner glede i sitt daglige arbeid, får utvidet ansvar der det er mulig og at vi har det moro. Jeg gjør mitt beste for å være mentor som oppmuntrer dem til å strekke seg videre i rollen sin, og det er utrolig tilfredsstillende når jeg ser andre nå sine mål. Det er denne gleden som driver meg, og grunnen til at jeg tok på meg rollen som leder – Mitt største ønske er å motivere folk til å vokse og utfordre seg selv." 
Endre Ristesund, teamleder for salg-, kunde- og meglerstøtte i Ambita


Skjermbilde 2023-11-10 kl. 14.30.11
I tillegg til at Endre liker å se teamet sitt utvikle seg, så er han også veldig glad for arbeidsoppgavene han og teamet har i Ambita
i samarbeid med andre roller og team.

“Selv om alle teamene har sine mål, så ser vi også at vi er veldig flinke til å bruke hverandre på tvers av team. I tillegg er Ambita mye ute på kundearrangementer og konferanser, noe vi også får gleden av å være med på.”  
Endre Ristesund, teamleder for salg-, kunde- og meglerstøtte i Ambita


Skjermbilde 2023-11-10 kl. 14.31.50Initiativ til egen utvikling
Endre har alltid vært veldig flink til å se andre rundt seg og være en god mentor for sitt team, men han er også veldig flink til å ta initiativ til egen utvikling. Denne høsten er han tilbake på skolebenken for å ta et etterutdanninsfag ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Faget han tar på BI handler om omstilling for bærekraft - noe som er høyst aktuelt å lære mer om i dagens samfunn.  

 

“Jeg synes det er bra at vi har så mange muligheter i Ambita. Det er veldig fint at det er mulig å dra på ulike kurs og blant annet sette seg på skolebenken igjen. Mitt beste tips er å tørre å ta initiativ!”  
Endre Ristesund, teamleder for salg-, Kunde- og meglerstøtte i Ambita