Skip to content
Caroline Enge Jørgensen Sep 5, 2023 11:50:13 AM 2 min read

AWS Gameday, del 2: Ambitas utviklere til Stockholm

I våres gjorde våre talentfulle utviklere en formidabel innsats på AWS GameDay, en internasjonal begivenhet som fant sted i Stockholm. GameDay fungerer som en kreativ læringsplattform hvor deltagere får teste evnene sine innen implementering av AWS-løsninger – men med en tvist. Her utforsker man hvordan de AWS-baserte løsningene kan hjelpe med å håndtere virkelige problemstillinger, alt i et spillifisert, risikofritt miljø. En unik mulighet for teknologientusiaster til å utfordre seg selv med AWS-tjenester, samtidig som de styrker teamarbeidet.

AWS-konferansens læringsformat skiller seg ut fra det tradisjonelle. Det legger opp til kreative løsninger og gir teamene den nødvendige friheten til å utfordre eksisterende tekniske paradigmer, tross en serie av utfordringer som må navigeres.

Ambita markerte seg under denne konferansen med to dynamiske team som begge fant veien til toppen. Det første teamet fra "Infoland" var vi stolte av å ha med oss Ole Berg, Jo Dybdal,  Alexander Bøhler og Tuan Minh Nguyen. Det andre teamet bestod av Dennis Hernando Knudsen, Philippe Haavik og Jarl Totland, som representerer Ambitas tekniske plattform.

Begge teamene våre kom hjem med gode opplevelser, og skilte seg ut i AWS Gamedays utfordringer. De sto overfor en serie av komplekse oppgaver som krevde smart bruk av AWS-løsninger – alt innenfor en begrenset tid på 90 minutter.

AWS Gameday er en verdensomspennende konkurranse med deltagere fra mange forskjellige land. I første runde havnet teamet "Infoland" på nest best plass i Europa, mens "Guardrail Gangsters" seiret til topps i Europa. 
Utkast områdeanalyse-8 (5)

Innsatsen til "Guardrail Gangsters" førte til at de sikret seg en plass i den avsluttende finalen i EMEA som finner sted allerede neste uke 13.september i Stockholm. Vi ønsker Dennis Hernando Knudsen, Philippe Haavik og Jarl Totland masse lykke til i Stockholm neste uke. 

Ønsker du å vite mer? Se promovideo til runde 2 i Stockholm her.