Søk på nettsiden

Slik skal studentene løfte Ambita til nye høyder

For første gang skal Ambita organisere et Summer Internship Program. Selskapet gleder seg til å ta i mot sommerens studenter som kan bidra til enda raskere utvikling og innovasjon!

Publisert 20.06.2016 av ambita

Del denne siden

Med det nye internship-programmet ønsker Ambita å lære og inspirere ved å la nye perspektiver møte lang erfaring – til gjensidig nytte og glede. Her er det fritt frem for at de sultne og motiverte studentene skal kunne utforske datasett og teknologier etter sine egne ideer.

– Internship-programmet betyr enormt mye for oss i Ambita. Det tvinger oss til å tenke mer på utvikling, innovasjon og strategisk forretningsutvikling. Vi må tenke på hva som er viktig for oss innen ulike forretningsområder og hvordan vi kan legge til rette for kundene våre, forteller administrerende direktør Stig W. Seljeseth.

Ambita har jobbet hardt med å finne de rette innovative oppgavene studentene skal få lov til å utforske og utvikle løsninger til.

– Vi har en god del prosjekter som vi ikke har tid til å få sett på i det daglige, helt konkrete oppgaver som er viktig å få gjort, sier han og fortsetter:

– Dette er derfor en fin anledning til å få inn mennesker som kan bidra med synspunkter og innspill utenfra. I tillegg blir vi kjent med nye, flotte personer som vi får mulighet til å eventuelt rekruttere senere.

En spennende og innovativ sommer

Ambita ser frem til en innovativ sommer sammen med de åtte utvalgte, bestående av Svein Erik Sandsnes, Jens Aass, Morten Wold, Magnus Nordin, Thomas Wingsternes, Tormod Alf Try Tufteland, Trine Kirkhaug og Gry Leirgulen Nagel. De er plukket ut fra NHH, NTNU og UIB.

Oppgavene som studentene skal få bryne seg på i løpet av sommeren er både spennende og varierte, basert på helt konkrete problemstillinger. Eksempelvis skal de få se på hvordan Ambita kan effektivisere systemer for kundestøtte, kartutvikling og utforske nye markedsmuligheter.

Noen skal også få jobbe med web-design og hvordan de kan gjøre løsninger med kundevennlige, samt prosjekter som handler om IT-utvikling. Her er det noe for alle! Studentene får i tillegg god opplæring, en fagansvarlig som følger dem tett og relevant arbeidserfaring. Fire av studentene skal være i Oslo, mens de fire andre blir plassert ved avdelingskontoret i Bergen.

Hos Ambita kan studentene bidra med nysgjerrighet, motivasjon, gode ideer og nyskaping i et selskap som har fokus på utvikling. For direktøren er det nemlig viktig å holde trykket oppe.

– Men den største fordelen med internship-programmet er at vi får testet ideer på områder vi gjerne skulle gjort noe med, vi får testet måtene vi jobber på og får inn andre impulser.

Lekent og nyskapende miljø

Midt oppi det teknologiske skiftet verden nå står overfor er det spesielt viktig at Ambita får utfordret tankesettet, noe de ser frem til at de åtte studentene skal gjøre.– Vi vil forsterke innovasjon og utviklingen vi driver med i en spennende bransje. Den dagen vi stopper å være lekne og innovative, blir vi forbikjørt. Ambita ønsker å vise vei, avslutter den administrerende direktøren.

Har du lyst til å være med på å løfte Ambita til nye høyder i et marked som følger en enorm utvikling? Søk jobb hos Ambita.

Les forrige Les neste