Søk på nettsiden

Tilbake

Etterutdanningskurs for meglere – Bergen kommune

I samarbeid med Bergen kommune inviterer vi til gratis fagkurs for alle eiendomsmelgere som omsetter bolig i Bergensområdet. Kurset er søkt godkjent av Finanstilsynet som etterutdanningskurs for eiendomsmeglere og gir 1 studiepoeng.

Arrangør
Ambita

29. April 2021
Kl. 12:00 - 13:00

Dette er et nytt fagkurs som er anbefalt for alle meglere som omsetter bolig i Bergen kommune. Kurset kjøres heldigitalt som et webinar. Du får tilsendt link til webinaret ved registrering. Kursets varighet er ca 60 minutter.

Tema: Hvordan lese, tyde og forstå reguleringsplaner og områdeplaner mm.

Dato: Torsdag 29. april kl 12:00-13:00

Påmelding: Registrer deg her 

KURSETS INNHOLD

I dette kurset skal vi se på bestilling av riktige opplysninger i fbm. boligsalget, og hvilke krav du som megler har med tanke på innhenting av korrekt dokumentasjon. Bergen kommune vil presentere hvordan man som megler kan tyde, lese og forstå informasjonen du mottar fra kommunen. Vi vil spesielt se på informasjon knyttet til reguleringsplaner og områdeplaner. Kurset vil også gjennomgå noen praktiske eksempler knyttet til reklamasjoner fra kjøpere. Kurset er satt opp av Ambita etter ønske fra eiendomsmeglerbransjen og i samarbeid med Bergen kommune.

KURSBEVIS

Du får tilsendt etterutdanningsbevis på e-mail i etterkant av kurset. Det stilles krav til at du deltar på kurset i sin helhet.

Velkommen på kurs, vi håper å se deg!

 

—————-

SPØRSMÅL?

Ta kontakt med Odd Inge Olsen, e-mail: oio@ambita.com

Del denne siden