Skip to content
Webinarer

Opptak webinarer

Opptak fra tidligere webinarer

Lær mer om våre tjenester

Nyheter og oppdateringer med Byggesøknaden.no 16.11.23

Vemodig - men årets siste webinar tilgjengelig her. Sees igjen til neste år!

Tinglysing i eiendom 31.10.23

I dette webinaret gikk vi gjennom de overordnede forutsetninger for elektronisk tinglysing og gav en visuell fremvisning av den frittstående portalen, etinglysing.no. Med ulike eksempler viste vi hvordan tinglysning av ulike dokumenttyper gjennomføres i løsningen.

Digital planvarsling 12.10.23

Digital planvarsling betyr at det er slutt på fysisk utsendelse av varslingsbrev. Årlig utarbeider private aktører og kommuner rundt 1 600 reguleringsplaner for utnyttelse av landområder. I dette webinaret går Tor Olav Almås gjennom løsningen for digital planvarsling.

Byggesøknaden fra A-Å 24.08.23

Byggesøknaden er et komplett verktøy for distribusjon av nabovarsel og innsending av alle typer byggesøknader til kommunen. Vi går gjennom tjenesten fra A-Å og oppdaterer deg på nyheter i tjenesten. 

Elektronisk tinglysing for advokater 13.06.23

I webinaret presenteres hva portalen etinglysing kan benyttes til, og det foretas en demonstrasjon av de meste vanlige tinglysingene. Hovedmålgruppen er for advokater og det passer også bra for deg som er involvert i eiendomssalg, næringsmegling, skilsmisser, etc som involverer tinglysing i Grunnboken.

Byggesøknaden fra A-Å 01.06.23

Byggesøknaden er et komplett verktøy for distribusjon av nabovarsel og innsending av alle typer byggesøknader til kommunen. 

Byggesøknaden.no med nyheter 11.05.23

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre byggesøknaden.no slik at våre kunder blir fornøyde. Derfor ønsker vi å ta en gjennomgang digitalt av de nyeste funksjonene våre og nyheter.

Digital planvarsling 04.05.23

Planvarsling er tidsbesparende i planprosesser: Digital planvarsling betyr at det er slutt på fysisk utsendelse av varslingsbrev. Årlig utarbeider private aktører og kommuner rundt 1 600 reguleringsplaner for utnyttelse av landområder.

Webinar: 3D-modeller og kart

Demoen vil gi deg et godt utgangspunkt i hvordan du kan jobbe videre og viser også til enkle måter å bestille digitale kartdata og 3D-modeller, samt en forklaring på hvordan dette fungerer i bakkant. 

Spørsmål til våre tidligere webinarer?

Ta kontakt med markedsansvarlig
Caroline Enge Jørgensen
E-post: cjo@ambita.com 
Telefon: 40 62 48 41