Søk på nettsiden

Enklere hverdag med nye Infoland

Infoland rulles i disse dager ut med ny og utbedret funksjonalitet og design. Dette betyr en enklere arbeidshverdag for brukerne av våre tjenester.

Publisert 30.04.2015 av ambita

Del denne siden

Endringene er laget spesielt med tanke på å løse behovet for eiendomsmeglere. De siste månedene har vi testet nye funksjoner med utvalgte meglere, og samarbeidet tett for å gjøre Infoland klar til lansering.

– Gjennom kundedrevet utvikling kan vi alltid forsikre oss om at de endringene vi gjør, er til det beste for de som bruker våre tjenester. Alt vi gjør handler om å møte behovene hos våre kunder, partnere og leverandører, sier Stig W. Seljeseth, administrerende direktør i Ambita.

 

Tilpasset eiendomsmeglere

Kundene er mange. Bare i fjor ble det foretatt 268 000 bestillinger via Infoland, fordelt på over 13 100 registrerte kunder. Nærmest samtlige eiendomsmeglere i Norge er på kundelisten, og Infoland har informasjon om alle landets eiendommer.

Med nye Infoland får meglerne som er portalbrukere en forbedret arbeidsflyt gjennom ett-feltssøk for å identifisere eiendommen, kortere og raskere vei fra søk til bestilling, én produktside med tilgang til alle produkter knyttet til eiendommen og en mer oversiktlig handlekurv. I tillegg får kunden en mer enklere løsning for fakturering.

 

Helt konkret innebærer dette:

  • Ett søk for å få tilgang på kommunal informasjon, informasjon fra forretningsfører og eiendomsinformasjon
  • Alle kjøp knyttes til oppdragsnummer som du selv legger inn slik at alle kostnader kan henføres på oppdraget du jobber med
  • Administrasjonspanel som gir deg total oversikt over ordre, brukere og avdelinger knyttet til din organisasjon/avdeling
  • Forbedret meldingsmodul tilrettelegger for tettere og mer oversiktlig dialog med leverandørene
  • Fakturaløsning som gir et oversiktlig bilde av faktura på organisasjons-/avdelingsnivå, samt gir deg mulighet til å hente/laste ned fakturakopi og spesifikasjon

 

Satser på teknologi

– Ambita har en ambisjon om å ligge i front av utviklingen, og ta i bruk de beste teknologiske løsningene som finnes. Vi har startet med meglerne, og vil i tiden fremover ha fokus på å videreutvikle Infoland også for andre kundegrupper, partnere og leverandører. Både eiendomsmeglere, bygg- og anleggsaktører, takstmenn, advokater og privatpersoner skal oppleve at Ambita Infoland er den enkleste og mest effektive veien til eiendoms- eller kartinformasjon, sier Stig W. Seljeseth.

Les forrige Les neste