Søk på nettsiden

Eiendomsinformasjon for advokater

Advokat innenfor eiendomsrett? Ved eiendomsoverdragelser, nabotvister og arv- og skiftesaker er det sentralt for advokater å innhente oppdatert eiendomsinformasjon fra offentlige kilder. På Infoland finner du informasjonen du behøver om alle eiendommer og borettsandeler i Norge samlet på ett sted. 

Publisert 29.06.2017 av ambita

Del denne siden

Infoland gjør jobben enklere for advokater

Ambita Infoland er Norges største og mest komplette database for eiendomsinformasjon, og dekker alle eiendommer, adresser og bygninger i Norge. Her får du tilgang på informasjon fra grunnboken og matrikkelen, som til enhver tid er oppdatert mot Kartverkets systemer. Søk for eksempel på person eller foretak, og få oversikt over alle matrikkelenheter som er registrert på dem.

Spar tid! All informasjonen er samlet på ett sted i et brukervennlig grensesnitt. Søk opp og bestill med et par tastetrykk.

Hva slags informasjon trenger du?

Eiendommens heftelser, hjemmel, grunnboksutskrift eller digitale kart – dette er bare noe av det du kan bestille på Infoland. Ta kontakt med Ambita for å få vite mer om våre tjenester for advokater.

Bli kunde på Infoland

Velg om du vil være kortkunde eller avtalekunde – alt etter hva som passer ditt behov. Har din bedrift få transaksjoner i året er det enkleste å registrere seg med bankkort, og betale for produktene du vil ha som i en vanlig nettbutikk. Du kan også registrere bedriften som avtalekunde på Infoland, og få årsabonnement på tjenestene.

 

 

Les forrige Les neste

Har du noen spørsmål?