Søk på nettsiden

Ambita utvikling tiltrekker seg flere unge og nyutdannede

Publisert 26.08.2022 av Caroline Enge Jørgensen

Del denne siden

Christoffer Riis (30), Isabella Nesheim (23), Cathrine Bjerke Monsen (29), Håkon Martin Eide (30) og Wali Gustav Björk (31) blir en del av utviklingsteamet i Ambita.

På bildet fra venstre ser du Wali, Cathrine, Isabella og Christoffer til høyre.

I August har Christoffer Riis startet som utvikler innenfor datatjenester i Bergen, Cathrine Bjerke Monsen og Isabella Nesheim som utviklere i dataområdet i Bergen og Håkon Martin Eide som utvikler i Byggesøknaden.no i Oslo. De blir alle en del av Ambitas utviklingsteam.

Christoffer har tidligere jobbet med diverse frontend og backend programmering og er nå nyutdannet med en bachelor i informasjonsteknologi. tillegg til to år med studier i web og interaksjonsdesign.

– Jeg ser frem til å jobbe med varierte oppgaver og nye spennende prosjekter, samt bli med på sosiale sammenkomster, sier Christoffer.

Isabella startet på Hallingdal folkehøyskole etter videregående hvor hun gikk på Switch, en linje for ski og snowboardtriksing.

– Dette var noe jeg synes var helt fantastisk ettersom at jeg var skolelei etter 13 år, sier Isabella.

Etterhvert tok Isabella et et-årsstudium på Universitet i Bergen innenfor sosialantropologi som hun fant veldig interessant, men det var vanskelig å finne seg jobb innenfor dette området. Deretter startet hun på en bachelor innenfor informasjonsteknologi ved Høgskulen på Vestlandet hvor hun skrev en bacheloroppgave om Kundeflyt teamet i Ambita sammen med Christoffer Riis og Cathrine Bjerke Monsen. Ved siden av studiene hadde Isabella praksis hos DNB i tillegg til å jobbe som IT-support for studentene ved HVL. I august i år startet Isabella som utvikler på Dataområdet teamet sammen med tidligere medstudent Cathrine Bjerke Monsen.

– Det jeg ser mest frem til med å jobbe i Ambita er å bli kjent med alle sammen, tilegne meg så mye kunnskap som mulig, og i tillegg være med på hyggelige turer sammen med kollegaer, sier Isabella.

Cathrine har tidligere studert markedsføring og ledelse ved NTNU Ålesund, og det siste året studert informasjonsteknologi ved Høgskulen på Vestlandet hvor hun skrev en bacheloroppgave sammen med Christoffer og Isabella.

– Det jeg ser frem til med å jobbe i Ambita er å tilegne meg ny kunnskap, arbeide i team, i tillegg til å være med på sosiale arrangementer. Ambisjonene mine er å være en viktig støttespiller i mitt eget team, men også for andre. Jeg ønsker å utvikle min faglige kompetanse slik at jeg kan være med å drifte og vedlikeholde systemene i tiden fremover, sier Cathrine.

Håkon Martin har tidligere erfaring med utvikling i andre større selskap, men har de siste årene studert kjemi, vært barsjef, tillitsvalgt og svært aktiv i studentforeninger. Nå skal han bidra med sin kompetanse som utvikler i eiendomsutviklingsteamet og da spesielt med byggesøknaden.no.

– Har vært veldig spennende og gøy å møte nye kollegaer og komme inn i teamet her i Ambita og gleder meg til å hilse på resten i tiden fremover, sier Håkon.

Wali ble i høst ferdig med studiet sitt i bachelor i Front-end og mobil utvikling. Han har tidligere jobbet i Ambita som utvikler på Byggesøknaden fra kontoret i Oslo og som apputvikler hos Appfabrikken ved siden av studiene. Han har også tidligere ledererfaring fra Tine meieri hvor han jobbet i seks år.

– Jag är nu anställd som utvecklare på fulltid hos team Datatjenester i Bergen. Jag ser fram mot att arbeta med och lära mig av de otroligt duktiga kollegorna som jag har runt mig här i Ambita. Min ambition är att bli en duktig problemlösare som bidrar till att teamet når sina mål, sier Wali.

Les forrige Les neste