Søk på nettsiden

Ambita på Arendalsuka: Hvordan skape en tryggere bolighandel – og har Norge et digitalt eiendomsmarked?

Publisert 05.08.2019 av ambita

Del denne siden

Ambita tar pulsen på eiendomsmarkedet i Arendal og inviterer til hele fire debatter under Arendalsuka i år. Til debatt stiller blant andre, digitaliseringsminister Nikolai Astrup, byrådsleder i Oslo kommune Raymond Johansen, adm.dir i Eiendom Norge Christian V. Dreyer – og styreleder i IKT Norge og i Ambita, Toril Nag – for å nevne noen.

Ambitas debatter holdes midt i Arendal sentrum på Nonno, gamle La Pasteria, og startskuddet går mandag 12. august kl. 13.30.

Ambita er et teknologiselskap som leverer digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet. Vi står bak flere sentrale løsninger som sikrer en effektiv og åpen bolighandel i Norge, og er involvert i 9 av 10 bolighandler.

Vi tar vårt samfunnsoppdrag på alvor og engasjerer oss i samfunnsdebatten på Nonno – midt i Arendal sentrum.

-Mange tusen brukere benytter Ambitas tjenester hver dag i forbindelse med boligsalg eller byggeprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og våre kunder, utvikler vi løsninger som gjør arbeidshverdagen for våre brukere enklere og mer effektiv. Vi er i Arendal for å samle sentrale aktører i bransjen – og for å sette søkelys på de viktige spørsmålene – sett med våre øyne, sier adm.dir i Ambita Stig W. Seljeseth.

Vil den nye avhendingsloven skape en tryggere bolighandel?
Vår første debatt går av stabelen mandag 12. august kl. 13.30-14.30 på Nonno. Ambitas datterselskap, Boligmappa er hovedarrangør av denne viktige og relevante debatten.

Hit kommer både Morten A. Meyer (Huseiernes Landsforbund), Christian V. Dreyer (Eiendom Norge), Inger-Lise Blyverket (Forbrukerrådet), Carl O. Geving (Norges Eiendomsmeglerforbund), Are Andenæs Huser (Norsk Takst) og Henning Lauridsen (NBBL). Debattleder er Erik Wold.

Hvordan reduserer vi svart arbeid i håndverksbransjen?
Tirsdag 13. august 11.00-12.00 er Boligmappas andre debatt for uken, og hit kommer blant andre Raymond Johansen (byrådsleder i Oslo), Jon Sandnes (Byggenæringens Landsforbund), Guro Angell Gimse (statssekretær i Arbeids- og sosialdepartementet) og Håvard Bungum (Mitt Anbud). Debatten holdes på Nonno, og debattleder er Christian Strand.

Hvordan vil proptech endre eiendomsmarkedet? 
Eiendomsbransjen er i stor endring, og nye teknologiselskaper vokser frem og tilbyr nye tjenester som utfordrer det etablerte. Vi har invitert inn store og små selskaper for å høre hvordan de jobber for å skape fremtidens eiendomsmarked.

I panelet stiller adm.dir. i Selvaag Eiendom AS, Cecilie Martinsen, daglig leder i Propr, Kjetil Eriksson og Carsten Phil i Huseiernes Landsforbund, for å nevne noen. Debatten holdes på Nonno tirsdag 13. august 15.30-16.30 og debattleder er Erik Wold.

Har Norge et digitalt eiendomsmarked?
Hvor langt har kommunene kommet i digitaliseringen, og hva er eventuelle hindringer i digitaliseringsarbeidet? Digitaliseringsminister Nikolai Astrup stiller til debatt, det samme gjør adm.dir i Eiendom Norge Christian V. Dreyer. Ambita konsern v/ Hege Moe Tveit vil presentere en fersk rapport om digitaliseringen av eiendom, bygg og bolig i norske kommuner. Debatten holdes på Nonno onsdag 14. august kl. 15.00-1600, og debattleder er Erik Wold

Mer informasjon finnes på ambita.com

Spørsmål rettes til:

Markedssjef Marit Lund tlf: 905 97 411, eller 
informasjonsansvarlig Siri Dobloug tlf: 922 46 211.

————–

*Ambita eier 94 % av Boligmappa AS og 58,56 % av Alva Technologies AS. (døtre)

Les forrige Les neste