Søk på nettsiden

Ambita er igjen kåret til et Great Place to Work

 
Resultatene er klare: I år som i fjor har Ambita blitt sertifisert av Great Place to Work. I Ambita mener 92 % at det er et flott sted å arbeide; et resultat som er på høyde med de beste arbeidsplassene i Norge.

Publisert 07.04.2017 av ambita

Del denne siden

En attraktiv arbeidsplass for de beste hodene

I Ambita er det aktivt fokus på å utvikle et selskap der de ansatte trives, og som kan konkurrere om de beste hodene. “Som ledende aktør for utvikling av digitale tjenester for eiendomsdata er vi avhengige av å holde et høyt kompetansenivå. Vi vil at Ambita skal være en arbeidsplass med rom for både faglig og personlig utvikling,” sier Stig W. Seljeseth, adm.dir. i Ambita.

Noen av punktene Ambita scorer veldig bra på er på fellesskapsfølelse og stolthet til arbeidsplassen. Great Place to Work-undersøkelsene er et godt verktøy for å identifisere hva selskapet er gode på, og på hvilke punkter man kan utvikle seg.

“Det er gøy å se at arbeidet vi gjør har effekt. Suksessfaktoren hos oss er at vi legger innsats i hver enkelt avdeling. Det er forskjell på hva de ulike avdelingene vektlegger for et godt arbeidsmiljø, så ved å finne egne fokusområder er det enklere å iverksette og følge opp  helt konkrete tiltak,” fortsetter Seljeseth.

Hva innebærer en Great Place to Work-sertifisering?

Great Place to Work er et globalt rådgivingsinstitutt som måler og analyserer miljøet og kulturen på arbeidsplasser. Alle i bedriften deltar i undersøkelsen, og resultatene blir målt opp mot en internasjonal standard for hva som er en fremragende arbeidsplass.

«Det å være Great Place to Work-sertifisert er et synlig bevis på at en bedrift oppleves som en god arbeidsplass av deres medarbeidere. En sertifisering gjør arbeidsplassen mer attraktiv for eksisterende medarbeidere, men også for potensielle medarbeidere, kunder og øvrige relasjoner»

  • Great Place to Work
Betydningen av Great Place To Work-sertifiseringen

I Ambita jobber det mange dyktige mennesker som sitter på stor kompetanse. At de ansatte er stolte av arbeidsplassen sin og jobben de gjør er viktig, og med denne sertifiseringen kommer det også tydelig frem utad. Ambita arbeider hele tiden for å utvikle seg til en enda bedre bedrift, og en attraktiv arbeidsplass for nye talenter.

Se Stig W. Seljeseth, administrerende direktør i Ambita, holde foredrag for andre næringslivsledere om hvordan Ambita har bygget opp en tillitskultur, og hvilke resultater det har gitt.

 

Kontaktskjema

Les forrige Les nesteBli kunde

i dag

24 13 35 50

ring oss

Skriv

til oss