Søk på nettsiden

Infoland fortsatt størst på eiendomsinformasjon Norge

Infoland har gjennom mange år vært den ledende tjenesten for eiendomsinformasjon i Norge. Fortsatt er Infoland den viktigste og mest komplette tjenesten for eiendomsinformasjon i markedet. Over 120.000 meglerpakker kjøpes årlig gjennom tjenesten.

Publisert 17.09.2018 av ambita

Del denne siden

Flere tusen brukere bestiller informasjon på Infoland hver dag i forbindelse med et boligsalg eller utviklingsprosjekt. Infoland har samlet informasjon om alle landets eiendommer ett sted, og gir rask tilgang til informasjon og data fra offentlige og private aktører.

– Vi utvikler tjensten Infoland kontinuerlig med nytt innhold og ny funksjonalitet slik at våre brukere skal oppleve at de finner alt de trenger hos oss. Det er hyggelig å erfare at Infoland fortsatt er den viktigste tjenesten for eiendomsinformasjon i markedet.

Tjenesten tilbys gjennom de fleste fagsystemer i markedet. Over 120.000 meglerpakker bestilles gjennom Infoland hvert år.

Ambita har et tett samarbeid med meglerhus, kommuner og brukere for å sikre at kundene får tilgang på de informasjonstjenestene markedet ønsker. Infoland har et ettfelts-søk som gjør det enkelt å søke opp en eiendom og finne all relevant informasjon knyttet til eiendommen. Infoland tilbyr en abonnementsløsning for bedriftsmarkedet og en kortløsning for både- bedrift og privatmarkedet.

Som abonnementskunde får du:

  • Ett søk for å få tilgang på kommunal informasjon, informasjon fra forretningsfører, kartløsninger og eiendomsinformasjon fra eiendomsregisteret
  • Alle kjøp knyttes til en referanse som du selv legger inn slik at alle kostnader kan henføres på oppdraget du jobber med
  • Administrasjonsmodul som gir deg total oversikt over ordre, brukere og avdelinger knyttet til din organisasjon/avdeling
  • Meldingsmodul som tilrettelegger for tettere og mer oversiktlig dialog med leverandørene av informasjon
  • Fakturaløsning som gir deg mulighet til å hente/laste ned fakturakopi og spesifikasjon

Kortkunder betaler for hver enkelt bestilling i portalen.

Infoland brukermøter

Høsten 2018 arrangerer Ambita en rekke brukermøter rettet mot leverandører på Infoland.

Les mer her. 

Les forrige Les neste