Søk på nettsiden

Tilbake

ONLINE KURS FOR EIENDOMSMEGLERE – DIGITAL TINGLYSING

Arrangør
Ambita

14. April 2020
Kl. 13:00 - 14:00

Online kurs

Ambita inviterer til kurs i digital tinglysing og samhandling. Kurset er godkjent av Finanstilsynet som etterutdanningskurs for eiendomsmeglere, fagområde “Elektronisk eiendomsoppgjør og samhandling”.

Kurset ble gjennomført for første gang den 2. april, med svært mange deltakere og stor interesse. Derfor setter vi opp et nytt kurs for alle dere som ikke fikk med dere kurset.

Kursdag: tirsdag 14. april kl 13:00-14:00.

KURSINNHOLD
Kurset gir deg en introduksjon av hvordan digital tinglysing fungerer, og hva dette innebærer for deg som megler. Du får presentert tinglysing av pantedokument og skjøter, og du får se praktiske eksempler på digital samhandling mellom de ulike partene i eiendomsoppgjøret. Med digital tinglysing forenkles en rekke prosesser i eiendomsoppgjøret, og du som megler vil få raskere oppgjør og økt kvalitet i arbeidet.

Kurset varer 45 minutter og gir 1 etterutdanningspoeng. Dersom du har tatt dette kurset i regi av Ambita tidligere, vil du ikke kunne få nye poeng. Kursbevis blir sendt til deg på e-mail. Det stilles krav til at du deltar på kurset i sin helhet.

Våre fageksperter er tilgjengelig på Chat under og etter kurset.
Kurset er gratis.

Ved å registrere deg under “påmelding”, vil du få tilsendt en e-mail med mer informasjon om hvordan du logger inn på kursdagen.

Vi ser frem til å ha deg med på vårt fagkurs!
Velkommen!

Del denne siden