Søk på nettsiden

Tilbake

Frokost med Boligmappa: Den norske boligmodellen i koronakrise

Få med deg en skikkelig god Frokost med Boligmappa!  Frokosten kan erfares digitalt eller fysisk på SALT i Oslo onsdag 21. oktober kl 09-11.

Arrangør
Boligmappa

21. October 2020
Kl. 09:00 - 11:00

SALT OSLO, Langhuset

På frokosten blir det debatt om den norske boligmodellen og koronakrisa og prat med noen av de mest spennende proptech-aktørene på markedet, samt lansering av siste nytt fra Boligmappa. Frokosten er åpen for alle. Påmelding her.

FROKOSTPROGRAM

  • DEBATT 

Er «Den norske boligmodellen» skyld i at boligmarkedet går godt midt i en pandemi? En diskusjon om fleksi-kvota, nullrente, tredje boligsektor og boligforsyning.
I panelet: Henning Lauridsen (Eiendom Norge), Nejra Macic (Prognosesenteret), Daniel Kjørberg Siraj (OBOS), Morten Andreas Meyer (Huseierne) og Hannah Gitmark (Tankesmien Agenda). Bjørn-Erik Øye leder debatten

  • NYHETER

Boligmappa lanserer nyheter som gjør hverdagen enklere for deg som eier bolig – og særlig for deg som skal kjøpe eller selge.

  • PROPTECH

Nye proptech-selskaper popper stadig opp. Felles for dem er at de ønsker å gjøre hverdagen for boligeiere enklere. Får de det til? Carsten Pihl, forbruker- og kommunikasjonssjef i Huseiernes landsforbund, tar en prat med noen av de mest spennende.

Velkommen til god frokost!

Del denne siden