Skip to content
Ambita Dec 7, 2022 11:15:00 AM 1 minutt lesetid

PropFinder henter inn ekspert-utvikler

Vi opplever stor etterspørsel etter PropFinder og styrker derfor laget med Steinar Hovland som tidligere har erfaring som utvikler i Byggesøknaden, Infoland, Tomtesøk og eTinglysing.  

Steinar Hovland har jobbet i Ambita som utvikler og UX designer i snart 9 år og før PropFinder har han jobbet med utvikling og design, og vært innom de aller fleste tjenestene Ambita tilbyr: Byggesøknaden, Infoland, Tomtesøk, Besluttningstøtte og eTinglysing. Tidligere har han erfaring som Front-end utvikler og designer i et designbyrå. 

Som et teknologiselskap som har levert digitaliseringsløsninger for eiendomsmarkedet i 35 år er vi avhengige av flinke utviklere. Det er derfor helt unikt at vi kan hente inn egne utviklere som allerede besitter den kompetansen vi er ute etter. 

– Det som er unikt med PropFinder er at all viktig informasjon er samlet på et sted. En spisset løsning som passer for eiendomsutviklere og er mest mulig brukerstyrt, sier Steinar som er glad for å være en del av teamet i PropFinder.  

Steinar skal jobbe målstyrt med å lansere nye funksjonaliteter etter markedets etterspørsel og teamet er veldig begeistret for å ha med han på laget.  

– Det har vært interessant å jobbe med PropFinder hittil. En ny mulighet og et helt nytt produkt som gjør det mye friere å jobbe, mer eksperiment-basert, sier Steinar.  

Du kan lese mer om PropFinder her.