Skip to content
Caroline Enge Jørgensen May 4, 2023 4:09:00 PM 8 min lesning

Kundesenter, meglerstøtte, salgsstøtte? Kjært barn har mange navn

Kundesenter, meglerstøtte, salgsstøtte? Kjært barn har mange navn. Kundesenteret i Ambita oppleves ikke som et vanlig kundesenter, iallfall ikke ifølge de som jobber der.

Teamet på kundesenteret utfører en rekke oppgaver for å sikre god kundeopplevelse. I tillegg til å håndtere kundeoppfølging, besvarelser og veiledninger, så driver de også med andre viktige oppgaver. For eksempel organiserer de store onboardinger av nye kunder, feilsøker problemer som kunder måtte oppleve og samler markedsinnsikt som er relevant for virksomheten.

Teamet er også en sentral del av utviklingen av tjenester og interne systemer. De gir verdifull tilbakemelding fra kundene som kan brukes til å forbedre tjenestene og utvikle nye funksjoner. Deres arbeid er avgjørende for å sikre en god og sømløs kundeopplevelse, samtidig som de støtter andre avdelinger i virksomheten med sin innsikt.

Med en så variert arbeidsdag, er det viktig at teamet på kundesenteret er i stand til å håndtere ulike oppgaver og samtidig opprettholde høy kvalitet på arbeidet. Deres ferdigheter og ekspertise er en uvurderlig ressurs for virksomheten og spiller en viktig rolle i å bygge og opprettholde kundelojalitet.

Bli kjent med teamet på kundesenteret
IMG_9210 (2)

Vi er heldige nok til å ha seks flinke ansatte på kundesenteret og har spurt fire av de om de vil fortelle litt om hvordan de synes det er å jobbe i Ambita. 

 «Jeg er utdannet eiendomsmeglerfullmektig og har jobbet i Utleiemegleren i et par år, både som trainee/medhjelper under studiet og eiendomsmeglerfullmektig da jeg var ferdig utdannet.

Jeg trives godt i Ambita på grunn av arbeidsmiljøet og den positive holdningen til endringer når detSkjermbilde 2023-05-04 kl. 16.08.17 er nødvendig. Det er en sterk følelse av samarbeid og støtte blant kollegene mine, som gjør det lettere å håndtere utfordringer og daglige oppgaver. Ledelsen gir oss også frihet til å ta egne initiativ og utforske nye ideer, noe som gir en følelse av ansvar og tillit. I tillegg er det gode muligheter for personlig og faglig utvikling, noe som gjør at jeg føler meg verdsatt som ansatt. Alt i alt er det mange fordeler ved å jobbe i Ambita, og jeg er takknemlig for å være en del av selskapet.

På fritiden liker jeg å være sosial og tilbringe tid med venner og familie, og trives best når jeg kan dele opplevelser med andre. Jeg er veldig glad i å dra på hyttetur, hvor jeg kan koble av fra hverdagen og nyte naturen uansett årstid. I tillegg liker jeg også å prøve nye ting og utfordre meg selv, enten det er gjennom sport eller andre fysiske aktiviteter.»
- Maria Blondin

Kundesenteret har et veldig godt samarbeid og det merker man. Det er godt å se hvordan teamet samarbeider på tvers og hvordan de hjelper hverandre med å bli enda bedre sammen.

Erlend er utdannet ingeniør og i likhet med jobben han gjør i Ambita har han tidligere jobbet medSkjermbilde 2023-05-04 kl. 16.07.24 teknisk support og utvikling av programvare hos tidligere arbeidsgivere. Hans interesser er blant annet å sykle treningsturer og konkurranser, samt opptre med fele og banjo foran et publikum.

 «Jeg trives i Ambita fordi det er ganske stort miljø. Dermed skjer det mye forskjellig hele tida som er artig å følge med på. I tillegg liker jeg å hjelpe og formidle videre til kollegaer. Det er også en god følelse når brukeren har knotet mye på selv, men får en bedre forståelse etter en samtale med oss.»
- Erlend Gjerde

Flere av de flinke menneskene på teamet har veldig ulike bakgrunn og det skaper en unik dynamikk på tvers av kunnskap.
Niklas har en bachelorutdannelse i informatikk og har opparbeidet seg bred erfaring gjennom tidligere roller som kontraktsforvalter i Canon, avdelingsleder og driftsforvalter i en facility service-bedrift, samt erfaring med kundesenter – og selgeransvarlig.

 «Mine interesser inkluderer lyd, musikk og biler, noe som gir meg en ekstra glede i å utforske mulighetene som teknologi kan tilby innen disse feltene.

Jeg trives veldig godt i jobben min på grunn av mine flotte kolleger og den gode kantinen som erSkjermbilde 2023-05-04 kl. 16.06.07 tilgjengelig. Det er viktig for meg å ha et godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger som kan skape en positiv atmosfære.

Føler meg også engasjert i jobben min på grunn av min interesse for å snakke med mennesker og min evne til å løse problemer. Dette er ferdigheter som jeg har utviklet gjennom mine tidligere erfaringer og som jeg kan bruke til å lykkes i ulike situasjoner og utfordringer innenfor mitt felt. Alt i alt er jeg motivert for å videreutvikle mine ferdigheter og bidra til å løse utfordrende problemstillinger på en effektiv måte.»
- Niklas Berg Johannessen

Vi er glade for å ha Maria, Niklas og Erlend på laget vårt og vi gleder oss til å følge med på utviklingen deres videre hos oss i Ambita. I tillegg gjør Endre en strålende jobb som leder på teamet ved å veilede, sparre og engasjere de ansatte.

 «Jeg trives kjempegodt i Ambita. Jeg føler selskapet har et veldig inkluderende miljø som skaper en positiv arbeidskultur preget av respekt, toleranse og åpenhet. For ikke å glemme de flotte kollegaene vi har som gjør det til en glede å komme på kontoret.

Å lede kundesenteret i Ambita er en veldig gøy oppgave og jeg føler meg heldig som har denne jobben. Det er alltid spennende å jobbe med et team som har forskjellige bakgrunner, erfaringer ogSkjermbilde 2023-05-04 kl. 15.58.11 perspektiver. Selv om det kan være utfordrende å arbeide med mennesker som har forskjellige måter å tenke og jobbe på, er jeg overbevist om at disse forskjellene faktisk styrker oss som team og som organisasjon.

En annen grunn til at jeg synes det er gøy å lede et kundesenter er at jeg får muligheten til å utvikle og løfte de ansatte på teamet mitt.

Jeg tror at når vi gir medarbeiderne våre støtte, ansvar og anerkjennelse, vil de føle seg mer motiverte og engasjert i arbeidet sitt. Like mye som de hjelper meg, føler jeg også at jeg gjør mitt beste for at de skal lære, men samtidig ha det gøy på jobb og føle seg trygge. Det er også en glede å se hvordan teamet vårt jobber sammen for å oppnå felles mål og hvordan de støtter hverandre. Jeg liker å se hvordan vår innsats gjør en positiv forskjell for kundene og hvordan dette bidrar til å styrke selskapets omdømme. Jeg opplever at jobben vi gjør har direkte innflytelse på selskapets suksess. Å ha muligheten til å bidra til økt tilfredshet hos kundene våre, som igjen fører til lojalitet og økt inntjening for selskapet, er en stor motivasjon.»
- Endre Ristesund

Vi er også glad for ønske vår nye ansatt Camilla velkommen på laget.Skjermbilde 2023-05-05 kl. 11.28.58 
Camilla har tidligere jobbet som megler og bringer med seg nyttig erfaring og kompetanse til vår bedrift. Vi ser frem til å bli bedre kjent med henne og gleder oss til å se henne vokse i sin nye rolle her hos oss.