Søk på nettsiden

Vi gleder oss over å se en stabilisering av markedet

Publisert 13.05.2020 av ambita

Del denne siden

Vi har vært og er inne i en merkelig tid, noe vi har fått kjenne på kroppen alle sammen. Hjemmekontor og karantene ble plutselig dagligdags, samt at mange måtte sjonglere med hjemme-barnehage og hjemmeskole på toppen.

Vi har lest mye i media de siste ukene om viktigheten av å bygge videre på det digitale løftet krisen har medført. Løsninger for digital samhandling har fått et ordentlig oppsving på alle arenaer, og vi har merket en enorm interesse for Ambitas digitale samhandlingsløsninger, spesielt etinglysing for eiendomsmeglere og advokater. I april gjennomførte vi derfor to webinarer på digital tinglysing og samhandling. Kurset var godkjent av Finanstilsynet som etterutdanning og vi delte ut kurspoeng til i overkant av 800 deltakere.

Eiendom Norge slapp også sin månedlige boligprisstatistikk sist onsdag, og tallene var gledelige for oss alle som jobber med eiendom. Selv om transaksjonsvolumet var drøye 10 % lavere enn tilsvarende måned i 2019, så er boligprisene nå 1,2 prosent høyere enn for et år siden.

Ambita er Norges ledende på leveranse av meglerpakker og forretningsførerinformasjon til bransjen. Vi følger tett med på omsetningstallene og antall bestillinger via Infoland.  De siste ukene har vi sett en oppgang i antall bestillinger av meglerpakker hos oss, som gir en god indikasjon på at markedet tar seg sakte men sikkert opp.

Det gleder oss også å fortelle at dere nå kan bestille meglerpakker i Infoland fra alle landets 356 kommuner. Dette er en stor effektivisering for våre kunder, spesielt meglere som jobber på tvers av kommuner og som i dag bruker forskjellige bestillingsløsninger.

Men det vi ser mest av alt fram til er å komme oss på veien igjen får å besøke kunder og samarbeidspartnere over hele Norge.

Med ønsker om en flott 17. mai helg og ett godt vårsalg fra oss alle i Ambita!

Les forrige Les neste