Spesialisten på eiendomsinformasjon

Ambita

Verifiseringstjenester

Ambita tilbyr digitale tjenester som hjelper selskaper innen bank, finans, inkasso og eiendomsbransjen til å automatisere og digitalisere prosesser basert på blant annet eiendomsinformasjon. Gjennom innovasjon basert på kundens behov, hjelper vi våre kunder til å levere gode digitale kundeopplevelser.

Elektronisk tinglysing

Ambita står bak løsningene for elektronisk tinglysning i Norge. Løsningen har digitalisert prosessen mot tinglysingsmyndigheten – fra du oppretter et digitalt dokument og signerer det, til du sender det inn til myndighetene. Løsningen brukes av banker, eiendomsmeglere, inkassoselskaper og advokater.

Les mer om elektronisk tinglysing

 

Elektronisk signering

I samarbeid med Tinglysingsmyndigheten og bankene, tilbyr Ambita elektronisk signering av dokumenter forbindelse med pant og tinglysing i eiendommer.

Les mer om elektronisk signering

 

Elektronisk fullmakt

Elektronisk fullmakt gir deg mulighet til å selv administrere dine fullmakter, via efullmakt.no eller gjennom egne nettsider ved integrasjon av tjenesten. Du vil dermed kunne opprette, endre eller tilbakekalle en fullmakt i sanntid.

Dette eliminerer behovet for manuell håndtering av fullmakter og åpner for en enklere og mer effektiv fullmaktsprosess – både for privatpersoner og virksomheter.

Les mer om elektronisk fullmakt