Søk på nettsiden

PropFinder

PropFinder er verktøyet for deg som har et langsiktig perspektiv og ønsker å fatte lønnsomme beslutninger i eiendomsmarkedet. Søk opp og identifiser nøyaktig de eiendommene som passer dine spesifikke kriterier! 

  • Utforsk temakart
  • Se terrenget i 2D og 3D
  • Eierinformasjon og rettigheter
  • Reguleringsplaner
  • Hent ut rapporter og DOK analyser

Gjør en tryggere eiendomsinvestering med kunnskap og innsikt

PropFinder er verktøyet for deg som har et langsiktig perspektiv og ønsker å fatte lønnsomme beslutninger i eiendomsmarkedet. Søk opp og identifiser nøyaktig de eiendommene som passer dine spesifikke kriterier! Du kan inspisere eiendommene i både 2D og 3D.

Kraftfull verktøypakke for eiendomsutviklere

Med PropFinder er det enkelt å innhente all nødvendig informasjon man trenger for å vurdere en eiendom og dens potensiale. Ikke bare kan du raskt innhente informasjon som reguleringsplaner, eierforhold, grunnforhold og tinglyste dokumenter med mer. Du kan også utforske hele området i 3D, se siktlinjer, sol/skyggeforhold og måle opp avstander og byggmasse. Du har også tilgang på temakart i 2D som synliggjør en rekke faktorer rundt eiendommen.

Hent ut rapporter og DOK analyser

PropFinder har en god rapportfunksjon som gjør det enkelt å hente ut rapporter på de faktorer som er viktig for deg.  Du kan også hente ut DOK rapporter. Her får du rett og slett en alt-i-en-løsning med gode verktøy som hjelper deg til å gjøre riktige beslutninger når du skal utvikle eiendom.

Kontakt oss for demo og pristilbud

Ønsker du en gratis demo for å teste løsningen, så ta kontakt med oss. Tjenesten er under kontinuerlig utvikling og får et stadig større tilfag av tjenester og eiendomsdata. Les mer på www.propfinder.no eller ta kontakt med oss i dag for å komme i gang.

Kontakt oss på support@ambita.com