Søk på nettsiden

Alva Technologies

Alva Technologies (Alva) er et av norges ledende startup-selskap innen proptech med mål om å utvikle nye løsninger for et mer velfungerende boligmarked. Selskapet utvikler teknologi og tjenester for B2C, B2B og B2B2C, og har en rekke kunder innen bank, stat, media, eiendomsmegling med mer. Alva står bak forbrukertjenesten virdi.no - norges digitale boligmarked, som siden lansering i 2019 har opplevd eventyrlig brukervekst. Tjenestene Alva utvikler skal effektivisere hverdagen for våre kunder. Løsningene tar utgangspunkt i data fra Ambitas kilder og benytter maskinlæring for å gjenkjenne og sette sammen disse dataene på nye måter som grunnlag for automatisering av arbeidsprosesser. Ambita er majoritetsaksjonær (68,8 %), i tillegg eies Alva blant annet av Sprint Consulting og Skyfall Ventures.

MER OM ALVAS TJENESTER:

virdi.no - Norges digitale boligmarked

Alva står bak tjenesten virdi.no, som virkelig har begynt å gjøre seg bemerket blant forbrukere og innad i boligbransjen. På virdi.no har man enkel, oversiktlig tilgang til informasjon om alle privatboliger i Norge. Hovedproduktene er solgt-priser og privatannonsering av boliger som kommer for salg. Det er mulig å profilere sin bedrift på virdi.no via annonsering og integrerte, smarte leads-løsninger.

Integrerbare API-er

Alva tilbyr mye av den samme funksjonaliteten og dataen man finner på virdi.no; enten som integrerbare API-er i egnede tjenester eller som rene data- og analytics-tjenester. I så måte fungerer virdi.no som et utstillingsvindu for funksjonalitet som Alva også tilbyr andre selskaper. For priser og mer informasjon, ta kontakt på post@alva-tech.no