Søk på nettsiden

Meglerpakke fleX

En ny og smartere versjon av Meglerpakken!

Ambita presenterer en ny og forenklet meglerpakke for eiendomsmeglere i de fleste kommuner i Norge. Med den nye Meglerpakke fleX får du alt du trenger i en smart meglerpakke.  Meglerpakke fleX er sammensatt med produkter tilpasset nøyaktig den eiendommen du skal selge – og den gir deg fleksibilitet til å velge tilvalg ved behov. Anbefalingen er utarbeidet i samarbeid med NEF og Eiendom Norge og skal ivareta god meglerskikk.

 

Dette er Meglerpakke fleX

 

 

Tilpasset eiendommen

Meglerpakke fleX viser en liste over all informasjon som er relevant for den spesifikke eiendommen. Dette betyr at pakken inneholder ulike produkter avhengig om det er en bebygd, ubebygd eller borettslagseiendom som skal selges.  Meglerpakke fleX er sammensatt likt på tvers av kommunegrensene, men produktsammensetningen som kommunene tilbyr kan variere fra kommune til kommune.

Enklere for deg

Meglerpakke fleX gjør jobben for deg!  Vi har nå koblet borettsobjekter til grunnmatrikkelen slik at du skal spare tid. Tidligere har megler først måtte søke opp en meglerpakke fra forretningsfører og deretter finne kommunal meglerpakke for grunnmatrikkelen. Denne linken skjer nå automatisk og du vil kunne bestille begge meglerpakkene i samme operasjon.

Ambita samarbeider med markedets ledende fagsystemer om direkte leveranser.

Noen høydepunkter:

  • Du slipper å velge mellom flere typer meglerpakker. Det er kun ett smart produkt å forholde seg til.
  • Meglerpakke fra forretningsfører og kommunal meglerpakke for grunneiendommen kan bestilles samtidig.
  • Du vil enkelt kunne se antall gjeldende servitutter og bestille disse.
  • Det er enkelt å velge tilhørende relevante produkter for eiendommen som skal selges.

Kontakt

Maria Strand

Salgssjef Eiendom

971 28 683
mst@ambita.com

Kontakt

Odd Inge Olsen

Key Account Manager

920 41 500
oio@ambita.com