Søk på nettsiden

Samlet 600 eiendomsmeglere til digitalt fagkurs

Publisert 30.10.2020 av ambita

Del denne siden

Det er ingen tvil om at hjemmekontoret også har kommet til meglerbransjen. Ambitas etterutdanningskurs “Den viktige meglerpakken” samlet nærmere 600 meglere foran PCen for å lære mer om lover og forskrifter knyttet til meglerpakken.

-Det er utrolig gøy og inspirerende å få samlet meglerbransjen på denne måten, sier Maria Strand i Ambita. Hun var ansvarlig for arrangementet sammen med kollega Odd Inge Olsen.

– Vi går inn i en tid da denne typen arrangementer har blitt normalen. Vi ser at de store bransjearrangementene blir nedskalert og digitalisert og blir erstattet av digitale. Allerede i april arrangerte vi vårt første fagkurs digitalt, og så at behovet var stort. Men vi ser også at  direktemøter og tett dialog har blitt enda viktigere enn før. Vi mennesker er skapt for å gjøre ting sammen.

Ambita jobber tett med de fleste meglerhus over hele landet, fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Samarbeidet går på å digitalisere og forbedre informasjonen som er lovpålagt ved et boligsalg. Dette krever tett og god dialog både med brukerne av informasjonen og systemleverandørene.

-Eiendomsbransjen er underlagt strenge krav til dokumentasjon ved en boligtransaksjon. Ambita har jobbet tett med bransjen i mange år for å sikre at meglerne får det de trenger av dokumentasjon, levert raskt og digitalt via det systemet som meglerhuset har.

Siste nytt fra Ambita er en ny type Meglerpakke som er smartere satt sammen, mer automatisert og enklere å bestille; Meglerpakke fleX.

– Vi håper at denne nyvinningen kan være et godt bidrag til eiendomsmeglerne som ofte har en veldig hektisk hverdag med mange baller i luften. Det er disse nyvinningene som skaper engasjement. Vi håper noe så enkelt – men samtidig så viktig, som en ny type meglerpakke, kan være et engasjerende bidrag i boligsalget, avslutter Strand.  

Fagkurset til Ambita gir 1 etterutdanningspoeng, og kjøres på nytt den 25. november. Mer informasjon om fagkurset her.

Les forrige Les neste