Spesialisten på eiendomsinformasjon

Ambita er igjen kåret til et «Great Place to Work»

Ambita er igjen kåret til et «Great Place to Work»

10. April 2017

Resultatene er klare: I år som i fjor har Ambita blitt sertifisert av Great Place to Work.  Å arbeide for en god kultur på arbeidsplassen er et satsningsområde for Ambita, og dette er en gledelig bekreftelse på at innsatsen har positiv effekt.

 Hva innebærer en Great Place to Work-sertifisering?

Great Place to Work er et globalt rådgivingsinstitutt som måler og analyserer miljøet og kulturen på arbeidsplasser. Alle i bedriften deltar i undersøkelsen, og resultatene blir målt opp mot en internasjonal standard for hva som er en fremragende arbeidsplass.

«Det å være Great Place to Work-sertifisert er et synlig bevis på at en bedrift oppleves som en god arbeidsplass av deres medarbeidere. En sertifisering gjør arbeidsplassen mer attraktiv for eksisterende medarbeider, men også for potensielle medarbeidere, kunder og øvrige relasjoner» – Fra Great Place to Work sine nettsider

I Ambita mener 92 % at det er et flott sted å arbeide; et resultat som er på høyde med de beste arbeidsplassene i Norge.

«Det er gøy å se at arbeidet vi gjør har effekt. Suksessfaktoren hos oss er at vi legger innsats i hver enkelt avdeling. Det er forskjell på hva de ulike avdelingene vektlegger for et godt arbeidsmiljø, så ved å finne egne fokusområder er det enklere å iverksette og følge opp helt konkrete tiltak.» – sier Anny M. Bratterud, HR-Direktør i Ambita.

Betydningen av Great Place To Work-sertifiseringen

I Ambita jobber det mange dyktige mennesker som sitter på stor kompetanse. At de ansatte er stolte av å jobbe her er viktig, og med denne sertifiseringen kommer det også tydelig frem utad. Vi utvikler Ambita til å bli en stadig bedre bedrift, og en attraktiv arbeidsplass for nye talenter.

Se Stig W. Seljeseth, administrerende direktør i Ambita, holde foredrag for andre næringslivsledere om hvordan Ambita har bygget opp en tillitskultur, og hvilke resultater det har gitt.