Søk på nettsiden

Infoland

Norges største tjeneste for eiendomsinformasjon.

  • Søk på alle eiendommer i hele Norge
  • Alt du trenger på ett sted
  • Tilgang på eiendomsregisteret, grunnbok med mer

Infoland brukes som kilde til eiendomsinformasjon av både melgerbransjen, eiendomsutviklere og privatpersoner. Her kan du hente ut informasjon om alle eiendommer i hele Norge. Du finner alt du trenger med ett søk.

Eksempler på hva du kan søke og finne på Infoland: Meglerpakker, eiendomskart, flyfoto, borettslag-informasjon, eiendomsregisteret, 3D-modeller og avanserte kartdata, informasjon om hvem som eier naobeiendommer, nabovarslingstjeneste med mer.

Tjenesten er utviklet og leveres av Ambita.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kommuner

Infoland formidler informasjon fra over 300 kommuner digitalt. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan din kommune kan digitalisere håndtering av eiendomsinformasjon.

Bedriftskunder

Du kan få Infoland som abonnementstjeneste, eller integrert direkte i ditt selskaps IT-system. Ta kontakt med oss for å diskutere løsninger for din bedrift.

Privatkunder

Registrer deg som bruker, og kom igang med å søke det du trenger. Det koster ingenting å registrere seg som bruker på Infoland. Du betaler kun for produktene du bestiller.

Hva kan jeg bestille på Infoland?

Nedenfor er en rekke produkter og tjenester som kan bestilles på Infoland.

Digital nabovarsling via Altinn

Nå kan du varsle naboene helt digitalt, uten å tenke på porto, rekommanderte brev eller om naboen er hjemme. Om du ønsker det, kan du også sende byggesøknad til kommunen i samme løsning.

3D-modeller

3D-modeller for arkitekter, eiendomsutviklere og deg som jobber med kreativ 3D-modellering

Meglerpakker

Sammen med Norges Eiendomsmeglerforbund har vi satt sammen komplette meglerpakker som forenkler og effektiviserer hverdagen for eiendomsmeglere. Her kan du enkelt hente ut all lovpålagt informasjon som kreves i forbindelse med salg av bolig – alt på ett sted.

Detaljerte kartdata

Motta detaljerte kartdata og flyfoto (ortofoto) i løpet av  kort tid. Arkitekter, ingeniører og alle som jobber med bygg- og anleggsprosjekter finner det de trenger hos oss.

Kart

Infoland gir deg tilgang til et bredt spekter av karttjenester. Vi har det største utvalget av kart og kartdata fra norske kommuner.

Eierlister

Lurer du på hvem som skal varsles ved arbeid som kan med medføre støy eller endringer på nærliggende eiendommer? Ambita har utviklet en tjeneste der du får tilgang til eiere og adressen til eiendommen i et fritt valgt område.

Nabolister for nabovarsling

Skal du varsle naboen i forbindelse med et byggeprosekt? Du kan enkelt bestille lister over om hvem som eier naboeiendommene på nett.

Utskrift fra Matrikkelen

Matrikkelutskriften gir oversikt over all teknisk informasjon som er registrert på en eiendom.

Grunnboksutskrift

Grunnboksutskriften gir oversikt over alt som er tinglyst på en konkret eiendom.

Borettslag- og Sameieinformasjon

På Infoland kan du enkelt søke opp og få tilgang på informasjon om borettslag og sameier.

«Infoland er et viktig verktøy for meg i meglerhverdagen. Jeg finner enkelt det jeg trenger av kommunal- og eiendomsinformasjon.»

  • Lena Axelsson, Aktiv Eiendomsmegling

Bli kunde

i dag

24 13 35 50

ring oss

Skriv

til oss