Søk på nettsiden

Infoland har det du trenger til byggeprosjektet – nabovarsling

Stadig flere aktører innen bygg og anleggsbransjen tar i bruk Infoland til å bestille eiendomsinformasjon. Den siste tiden har vi rullet ut flere forbedringer som brukere har etterspurt - spesielt i tjenesten "Naboliste med Valg".

Publisert 13.11.2017 av ambita

Del denne siden

Naboliste med valg

En av tjenestene vi tilbyr i Infoland er “Naboliste med valg”. I dag finner du disse tilgjengelig for de kommunene som ikke tilbyr egne nabolister (under “vis produkter”), om ikke lenge vil du kunne få tilgang til disse for hele Norge sammen med mye av det du trenger til byggeprosjektet på samme sted.

Naboliste med valg er en tjeneste der du raskt kan få generert ferdig liste med de nærmeste naboer og gjenboere, man kan enkelt  endre utvalget ved å legge til eller fjerne eiendommer ved hjelp av kartet. Det er til enhver tid ansvarlig søker sitt ansvar å vurdere hvem som skal varsles når det søkes om byggetillatelse.

Når eiendommer som skal varsles er valgt leveres liste i CVS format som enkelt kan åpnes i Excel, kart, ferdig utfylt skjema for varsel og skjemaet som skal følge med byggesøknaden.

Konkrete nyheter i løsningen

  • Redigerbare skjemaer til nabovarsling (les mer)
  • På kart‎et som skal følge med nabovarselet vises nå gårds- og bruksnummer for eiendommene tydelig
  • For realsameier /jordsameier vises nå hjemmelshavere til eiendommene som er eiere
  • For døde hjemmelshavere opplyses det om dette
  • For eiere med utenlandsk adresse vises nå den utenlandske adressen

Les forrige Les neste