Søk på nettsiden

Erling Olaussen blir ny daglig leder Boligmappa AS

Ambita-selskapet Boligmappa har de siste årene opplevd stor vekst siden oppstarten i 2012. Antall bedrifter som bruker tjenesten, antall integrasjoner og ikke minst antall boligmapper har de siste to årene økt kraftig. Nå ansetter selskapet en ny leder, Erling Olaussen, som skal utvikle selskapet videre.

Publisert 08.08.2018 av ambita

Del denne siden

Erling Olaussen trer inn i stillingen fra 1. august 2018. Erling kommer fra stillingen som teknologidirektør i Ambita. Ambita er et ledende teknologiselskap innenfor eiendomssegmentet, og er majoritetseier i Boligmappa (88,1 % eierandel). Per-Christian Svendsen som har ledet virksomheten siden oppstarten i 2012, vil fortsette i en sentral rolle i selskapet.

–  Boligmappa er et veldig spennende sted å komme til, sier Olaussen. – Jeg er imponert over arbeidet Per-Christian og resten av organisasjonen har lagt ned, og alt man har oppnådd så langt. Nå ser jeg frem til å være med å utvikle selskapet videre.

Per-Christian vil tre inn i en strategisk viktig rolle med ansvar for produktutvikling. Det vil si at han primært vil jobbe mot håndverksbransjen og IT-systemene bransjen bruker. Boligmappa er integrert i nærmere 40 slike fagsystemer, og er mye av årsaken til at Boligmappa brukes i så stor utstrekning.

Erling Olaussen (t.v.) blir ny daglig leder i Boligmappa. Per-Christian Svendsen spisser rollen mot produktutvikling.

 

– Jeg ser frem til å fortsette å utvikle gode systemer for en bransje jeg kjenner godt, og har jobbet med i over 10, sier Per-Christian Svendsen. – I sommer passerte vi 750.000 opprettede boligmapper. Dette har vært et eventyr, og hadde ikke vært mulig uten en seriøs håndverksbransje som kjenner viktigheten av god dokumentasjon.

Boligmappa hadde utspring i et felles initiativ fra bransjen, gjennom Nelfo, Rørentreprenørene Norge og EFO. Siden oppstarten i 2012 har Ambita AS blitt en stadig større eier. Som landets ledende eiendomsteknologiselskap er de en god match for Boligmappa:

– Boligmappa har hatt en imponerende vekst de siste årene. Vi ønsker sterk satsning videre, og ser for oss mange spennende muligheter, sier Stig W. Seljeseth, administrende direktør i Ambita.

 

For mer informasjon kontakt:

Erling Olaussen, email: erling.olaussen@boligmappa.no, tlf. 905 50 289  eller

Per-Christian Svendsen, email: per.christian@boligmappa.no, 920 22 577

Les forrige Les neste