Søk på nettsiden

Disse bankene og meglerhusene er i gang med digital samhandling

Publisert 07.10.2020 av ambita

Del denne siden

Stadig flere banker og meglerhus har systemer på plass som kan håndtere digital tinglysing og samhandling ved et boligkjøp. Ambita samarbeider med svært mange aktører for å kunne tilby tjenester for digital samhandling.

Mye har skjedd siden nedstengningen i mars, og bransjen har tatt store steg når det gjelder digital tinglysing og samhandling. Ambita samarbeider med svært mange meglere, banker og aktører for at digital samhandling skal fungere.

Status i dag er at så å si alle aktører av eiendomsmeglere og banker har digital tinglysing tilgjengelig i sine fagsystemer. Vi har samlet en oversikt over alle store Boligkredittbanker som i dag kan samhandle digitalt med eiendomsmegler.

Oversikten viser hvilke banker og meglerhus som er teknisk klare for å tinglyse pantedokumenter og skjøter i forbindelse med et eiendomsoppgjør.

Vi oppfordrer derfor alltid til dialog før dokumenter sendes via løsningen, og ett godt tips er å alltid avklare med budgivers bank når du sjekker finansiering om de kan samhandle digitalt ved dette boligkjøpet. 

Se komplett oversikt her.

Les forrige Les neste