Søk på nettsiden

Ambitas Hackaton 09.11 – 10.11

Publisert 14.11.2022 av Caroline Enge Jørgensen

Del denne siden

I forrige uke samlet vi flotte og dyktige mennesker til en intern Hackaton workshop over to dager på kontoret vårt i Bergen. Hensikten med en slik workshop er både for å skape idémyldring, problemløsning og et sosialt samhold.

“Synes det er veldig gøy å få besøk av kontoret i Oslo her i Bergen og bli kjent med nye ansikter. De man har møtt på teams, men kanskje ikke i virkeligheten. Vi jobber med ting som vi skal jobbe med senere, og det er fint å sette seg inn i dette nå. En grei anledning å sette seg inn i verktøy og programmer man på sikt skal bruke.”
– Cathrine Bjerke Monsen, utvikler i Ambita

“Det er gøy at det er så mange folk med så mye kunnskap og informasjon, og samt liker å dele denne informasjonen i plenum.”
– Stian Hauge, utvikler i Ambita

I forkant av Ambitas Hackaton bidro alle med innspill og ideer til fokusområder de ønsket å jobbe videre med. Ut ifra disse fokusområdene satte man selv opp team med samme fokus og interesser. Noen av ideene ble allerede realisert i løpet av de to dagene og noen ideer er lagt inn i planen for fremtidig realisering.

Etter to dager med workshop hadde hvert team en liten presentasjon av sine bidrag for å vise resultater og innsats på tvers. En spennende to-dagers workshop som vi tror alle har dratt nytte av.

«Det er rett og slett fascinerende å se hvor kreative og dyktige denne gjengen er. På under to dager har mange gode ideer, prototyper og ferdige produkter sett dagens lys. Ved å samles fysisk i Bergen blir det gode samtaler og diskusjoner i tillegg til mye moro sosialt sett.  Viktig å ha det gøy på jobb – og det tror jeg vi lyktes med!»
– Nina Bergum, Leder Teknologi 


Har du spørsmål knyttet til Hackaton?
Ta kontakt med cjo@ambita.com

Les forrige Les neste