Søk på nettsiden

Ambita introduserer OIAIO – en tjeneste som sikrer dine nære relasjoner.

Ambita har satt i gang et spennende innovasjonsprosjekt rettet mot privatkunder: møt OIAIO.

Publisert 27.11.2018 av ambita

Del denne siden

Samboerkontrakter og testamenter er noe av det viktigste vi gjør for å sikre våre nærmeste. Likevel er det noe av det vanskeligste å få på plass. Da vi utforsket hvilke samtaler som ofte skjer i forbindelse med bolig og eiendom, oppdaget vi at mange bruker tid og krefter på å diskutere samboerkontrakter, testament, sameieavtaler, fremtidserklæringer, uskifte bo og så videre. Mange diskuterer dette både med venner og familie i vennlige lag, men vi oppdaget at lite blir gjort og at det er vanskelig å komme frem til en signert avtale.  For eksempel har kun 1 av 5 samboere signert samboerkontrakt for å sikre hverandre ved et brudd.

Ambita ønsket å forstå hvorfor dette var tilfellet og vi fant at tersklene er mange. Tungt advokatspråk gjør innholdet vanskelig å forholde seg til, det er usikkerhet rundt hva som må med og om kontrakten må ha vitner. Aller verst er den kleine samtalen rundt dokumentet med motparten; hvem har vel lyst til å ta opp noe som kan være sårt og ende i en vanskelig diskusjon? Derfor er oppgaven til OIAIO å bidra til å starte den kleine samtalen, gjøre gjennomføring og signering så enkel som mulig – slik at flest mulig er sikret dersom noe skulle skje.

OIAIO tilbyr i dag en ryddig og god samboerkontrakt i enkelt språk, som kan signeres med BankID. Vi er også klare med gjensidig testament som sikrer samboere ved død. På sikt skal vi håndtere flere dokumenter som er relevante i de nære relasjonene, og vi skal fortsette å hjelpe folk over kneika i de kleine samtalene. Vi jobber tett med advokater for å sikre at kontraktene ivaretar juridiske og lovmessige forhold som sikrer begge parter på en god måte.

Sjekk ut OIAIO på www.oiaio.no, og fyll inn samboerkontrakt du også. Slik sikrer du deg og din partners trygghet ved et eventuelt brudd. Det tar dere en klein samtale og 10 minutter innfylling, samt signering med BankID. Lykke til!

Les forrige Les neste