Søk på nettsiden

Ambita er best på kartdata til bygg- og anleggsbransjen

Ambita er Norges fremste spesialist på eiendoms- og kartinformasjon. Vi tilbyr et bredt spekter av ulike kart og karttjenester, som er til stor nytte for aktører innen bygg- og anleggsbransjen. Arkitekter, entreprenører og rådgivende ingeniører over hele Norge er ivrige brukere av våre karttjenester.

Publisert 23.02.2017 av ambita

Del denne siden

All informasjon på ett sted

Gjennom informasjonsportalen Infoland er alt av kartdata fra kommunene og Kartverket tilgjengelig på ett sted. Klikk deg inn, og få detaljerte kartdata for hele Norge levert raskt og enkelt digitalt. Karttyper som ledningskart, terrengformer eller matrikkelkart tilbys på en oversiktlig måte, tilpasset ulike systemer. Ambitas kunder benytter karttjenestene til for eksempel byggesøknader eller annen planlegging og prosjektering. Det våre kunder setter aller størst pris på er nettopp at de bare behøver å forholde seg til ett sted når de skal finne all nødvendig informasjon. Dette gir et godt beslutningsgrunnlag ved kjøp, salg, utbygging og forvaltning av eiendom.

Økende behov for digitalisering

Ambita har mange års erfaring med å utvikle tjenester for bygg- og anleggsbransjen, og vi ser at det er en digital revolusjon på gang. Ambita jobber kontinuerlig med å skape de beste løsningene for sømløs informasjondeling, som også hjelper til med å møte de økte kravene til dokumentasjon.

Integrerte kartløsninger

Kartene som er tilgjengelige på Ambita Infoland kan også integreres i websider. Disse tjenestene er tilgjengelige gjennom smarte web-komponenter som kan legges inn på selskapets nettsider. I tillegg til karttjenestene som tilbys gjennom Infoland utvikler Ambita skreddersydde tjenester for kartintegrasjon: Vi har løsninger for å integrere kartdata direkte inn i selskapets eget fagsystem. Ta en prat med oss for å få vite mer om løsningene vi kan tilby din bedrift.

Kart øker verdien til andre produkter

Kart er også med på å øke verdien til andre produkter. Ambita har utviklet automatisk genererte nabolister, som kjører en analyse av tilgrensende eiendommer. Her er det mulighet for å integrere kart over eiendommene, for å få en enda bedre oversikt.

Kartdata kan også brukes til å finne annen informasjon, blant annet om vann og avløp, støy og bygningstegninger.

Vi hjelper deg

Gjennom mange år med erfaring har Ambita opparbeidet seg massevis av kunnskap, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye og bedre løsninger. Ønsker du mer informasjon om hvilke løsninger vi kan tilby din bedrift, er det bare å ta en prat med …

Har du spørsmål til noe på Ambita Infoland, sitter vår avdeling for kundeservice klar til å hjelpe deg. Lurer du for eksempel på noe om de ulike karttypene, eller har spørsmål til hvordan du bestiller? Ta kontakt med Kundeservice.

 

Les forrige Les neste

Relaterte artikler

Har du noen spørsmål?

Dag Øyvind Lien

Salgssjef Eiendomsutvikling

913 92 185
dol@ambita.com

Bli kunde

i dag

24 13 35 50

ring oss

Skriv

til oss